Zoekt een bedrijf voor vlakzeefdruk?

Bij ons op school hebben we ieder jaar de week van het gezonde voedsel. Wij willen de kinderen namelijk bijbrengen dat het belangrijk is om goed te eten. Heel veel kinderen denken namelijk dat het goed is om veel te eten, maar wij laten ze graag zien dat het niet gaat over hoeveel je eet, maar wat je eet. Vandaar dat wij er alles aan doen om dit thema zo leuk mogelijk aan te kleden. Een van de dingen die wij dit jaar bedacht hebben, is dat wij onze kinderen allemaal een broodtrommel wilden geven. Het leek ons leuk om iedereen een speciale broodtrommel te geven en dus hebben wij gekeken of wij een bedrijf konden vinden dat ons aan een trommel kon helpen met de opdruk van onze school erop. Wij hebben toen besloten dat wij voor iedere groep een eigen trommel wilden laten maken. Wij hebben gekeken hoe wij dit konden verwezenlijken en wij hebben toen gezien dat wij een bedrijf moesten vinden dat goed was in vlakzeefdruk. Als je namelijk een broodtrommel wilt laten bedrukken, moet je dit doen aan de hand van vlakzeefdruk. Wij zijn daarom even gaan googelen om te zien waar wij een firma konden vinden die ons op het gebied van vlakzeefdruk kon helpen en wij kwamen al heel snel terecht bij de mensen van vkprint.nl. Deze mensen doen er alles aan om je een goed product te leveren en wij zagen wat zij op het gebied van vlakzeefdruk allemaal gemaakt hebben en dit sprak ons meteen heel erg aan. Wij wilden namelijk graag een goed product laten maken en wij hebben daarom uiteindelijk ook gekozen om dit bedrijf in te schakelen om de vlakzeefdruk uit te voeren. Wij kregen te horen dat zij ons heel goed van dienst konden zijn en toen wij hen hadden uitgelegd wat wij ongeveer voor ogen hadden op het gebied van vlakzeefdruk, kregen wij te horen dat dit heel goed mogelijk was. Wij hebben daarom meteen een opdracht gegeven aan dit bedrijf en nog geen twee weken later hadden wij onze trommels al in huis. Wij hadden niet verwacht dat vlakzeefdruk zo snel gerealiseerd kon worden. 

Hier vindt u hoge kwaliteit vlakzeefdruk

Wij hebben gekeken hoe wij zoveel mogelijk kosten konden besparen en dat konden wij uiteindelijk doen door de mensen van vkprint.nl in te schakelen voor onze vlakzeefdruk opdracht. Wij hebben namelijk heel goede service mogen ontvangen voor een prijs die wij nergens anders zo laag zagen. Dat was alles waar wij naar op zoek waren en wij zijn daarom ook blij dat wij dit bedrijf in de arm genomen hebben. 

Het resultaat is prachtig geworden 

Wij hebben onze trommels inmiddels in huis en wij zijn hier zeer over te spreken. Het is namelijk zo dat:

  • Wij hier voor een goede prijs mooie trommels konden laten maken 
  • Wij voor een heel goede prijs geholpen zijn
  • Wij onze trommels in een mum van tijd in huis hadden 

Mocht u ook iets willen laten maken door dit bedrijf, kijk dan even op vkprint.nl om te zien wat de mogelijkheden allemaal zijn.