Zoekt u een tuinontwerp in Breda?

vanoorschothoveniers - tuinontwerp breda

Gaat u verhuizen naar Breda? En hebt u eindelijk een mooie grote tuin erbij gekocht? Dan wilt u natuurlijk wel dat die tuin aan uw wensen voldoet. Als u een nieuwbouwhuis koopt dan is de tuin nog lang niet gereed. Ook kan het zo zijn dat de overige bewoners de tuin overwoekerd achterlaten. Neem dan contact met ons op want wij kunnen uw tuinontwerp in Breda maken. Weliswaar is onze vestiging in Oud-Gastel, dat neemt niet weg dat we u niet te hulp kunnen schieten. Een tuinontwerp in Breda op papier zetten en vervolgens uitvoeren behoort tot een van onze activiteiten. Bent u benieuwd wat u allemaal van ons mag verwachten? Kijkt u dan eens op vanoorschothoveniers.nl. De tuin is een belangrijk onderdeel van uw huis. Het is een plek waar u vanuit uw raam graag naar kijkt. Maar nog belangrijker is het dat u er in de lente en de zomer kunt zitten en kunt genieten van uw flora. En wilt u liever een terras of patio laten aanleggen? Ook dat is voor ons geen enkel probleem. Wat maakt ons tuinontwerp voor Breda of een andere stad in Noord-Brabant zo bijzonder? Voornamelijk omdat we tijdens het maken van een tuinontwerp in Breda nauwlettend met u samenwerken. Het gaat er uiteindelijk om dat het uw tuin wordt. U moet zich er opperbest in voelen en daar doen wij ons uiterste best voor!

We stellen uw tuinontwerp in Breda graag voor u op

Elk tuinontwerp voor Breda is dankzij de samenwerking weer anders. U wilt immers ook origineel overkomen bij de buren en uw kennissen. Natuurlijk gaat het er voornamelijk om dat u tot rust kunt komen in uw tuin zonder gestoord te worden door anderen. Maar u mag er ook best een beetje mee pronken. Hebt u al enig idee wat u wilt qua tuinontwerp in Breda? Geef dit dan eens aan ons door. Wij kijken erg graag naar uw wensen en idee├źn en kunnen direct een plan van aanpak opstellen. Die krijgt u vervolgens in de vorm van een offerte opgestuurd. Geeft u bij deze aanvraag trouwens ook door hoe de tuin er nu bijligt en wat de oppervlakte van uw tuin is. Dan kunnen we een nog accurater beeld schetsen zodat u niet te lang hoeft te wachten op een eerste schets. Onze hoveniers zullen met veel plezier ook uw tuinontwerp in Breda maken. Hopelijk geeft u vervolgens uw goedkeuring zodat we daadwerkelijk aan de slag kunnen met het aanleggen van uw gloednieuwe tuin. En ook daar blijft het trouwens niet bij. Want niet alleen dragen wij zorg voor het ontwerp en aanleg van de tuin, ook het onderhoud nemen we graag voor rekening. Het is aan u om te bepalen hoe vaak:

  • Wellicht maandelijks,
  • Of wekelijks als u de tuin in tiptop staat wilt houden maar hier zelf geen tijd voor hebt,
  • Of enkel om uw tuin zomer- en/of winterklaar te maken.

Natuurlijk laten we het niet alleen maar bij dat ontwerp zitten

Hopelijk bent u benieuwd wat wij allemaal kunnen bieden en neemt u eens contact op met ons bedrijf. Dit kan door eens langs te gaan, door te bellen of te mailen. Wilt u dat het tuinontwerp in Breda wordt gedaan? Ook dat is mogelijk, u kunt vandaag nog een afspraak maken met een van onze tuinarchitecten. Op onze website vindt u de diverse mogelijkheden zodat u wellicht wat inspiratie kunt opdoen. Een specialiteit van ons is de sierbestrating. We kunnen bijvoorbeeld uw oprit, patio, terras in combinatie van een kort gemaaid gazon aanleggen en onderhouden.