Zoekt u iemand voor de reparatie van uw camper in Hengelo?

Wij wilden dit jaar met de camper op vakantie naar Italië. Wij hadden met pijn en moeite twee weken vrij kunnen krijgen van ons werk en wij hebben toen alles in gereedheid gebracht en op een mooie zaterdagochtend wilden wij vertrekken, toen wij merkten dat de camper het niet meer deed. Dat was uitermate slecht getimed want wij meenden dat het ons nooit meer zou gaan lukken om iemand te vinden voor een camper reparatie. Wij hadden namelijk al snel in de gaten dat wij de reparatie van onze camper in Hengelo niet zelf konden uitvoeren omdat er allemaal rook uit de motor kwam en wij helemaal niks van motoren weten. Vandaar dat wij snel zijn gaan kijken of wij misschien een bedrijf konden vragen voor de reparatie van onze camper in Hengelo. Wij hadden weinig hoop omdat het zaterdag was en het was vakantie dus de kans dat wij een goede monteur konden vinden, leek ons nihil. Gelukkig heeft dit ons er niet van weerhouden om te gaan zoeken naar een goed bedrijf en toen kwamen wij al heel snel op de site van autoservicejandekker.nl terecht. Deze site vonden wij meteen interessant omdat wij lazen dat deze mensen ingeschakeld kunnen worden voor de reparatie van een camper in Hengelo. Wij vonden dit prettig om te lezen en wij hebben toen gekeken of wij deze mensen een keer zouden kunnen spreken. Wij hebben even een telefoontje gepleegd en wij kregen een heel aardige man aan de lijn. Wij hebben hem toen uitgelegd wat het probleem was en hij begreep meteen dat wij hulp nodig hadden. Hij heeft toen meteen de auto gepakt en hij is naar ons toegekomen. Dat vonden wij heel fijn om te merken want misschien zouden wij dan toch nog gewoon die dag op vakantie kunnen. De man is meteen naar onze wagen gaan kijken en hij heeft toen gezien dat de reparatie van onze camper in Hengelo, niet per se heel moeilijk hoefde te zijn. Het was namelijk zo dat een bepaald onderdeel van onze camper vervangen moest worden. Vandaar dat wij meteen zijn gaan kijken naar mogelijkheden om snel een onderdeel te vinden, maar het bleek dat de monteur van autoservicejandekker.nl dit onderdeel in zijn loods had liggen.

Dit bedrijf voerde de reparatie van onze camper in Hengelo uit

De man van dit bedrijf heeft het nieuwe onderdeel meteen kunnen halen en het ook meteen in onze camper kunnen installeren. Toen hij de wagen probeerde te starten, ging dit in een keer en dat betekende dat de reparatie van onze camper in Hengelo heel goed was gelukt. Dat was heel prettig om te merken en ik ben daarom ook heel blij dat wij dit bedrijf in de arm genomen hebben voor de reparatie van onze camper in Hengelo.

Wij zijn heel goed geholpen

Mocht u ook een goede automonteur nodig hebben, dan kan ik u aanraden om de mensen van autoservicejandekker.nl in te schakelen omdat:

  • Deze mensen heel professioneel te werk gaan
  • De service van dit bedrijf echt heel erg goed is
  • U hier niet veel hoeft te betalen