Altijd bereikbaar met een vast nummer op mobiel

clouduittwente - Vast nummer op mobielWanneer u een eenmanszaak heeft of werkt voor een groot bedrijf waarbij u vaak onderweg bent is het heel vervelend dat u niet altijd op kantoor bent om de telefoon aan te nemen. Klanten kunnen u bellen en wanneer u er dan niet bent moeten ze een bericht achterlaten. Voor veel mensen kan het wachten om teruggebeld te worden niet kort genoeg duren. Ze zullen zelfs overwegen om naar de concurrent over te stappen wanneer u niet binnen enkele dagen terugbelt. Het is dus maar beter om tijdens werktijden altijd bereikbaar te zijn. Dat is ook hetgeen dat tegenwoordig verwacht wordt. U kunt ook onderweg bereikbaar blijven door een vast nummer op mobiel over te zetten. Hierdoor hoeft u nooit belangrijke gesprekken te missen en kunt u de klant meteen te woord staan. Met een vast nummer op mobiel is het mogelijk om veel efficiënter te werken. U kunt een vast nummer op mobiel laten zetten door contact op te nemen met Cloud uit Twente. Hier kan uw vaste nummer aan uw mobiele telefoon gekoppeld worden, zodat u ook tijdens de reis naar een volgende afspraak gewoon te bereiken bent op uw kantoor nummer. Dat is wel zo handig wanneer u snel met klanten zaken moet kunnen bespreken. Laat dus snel een vast nummer op mobiel zetten en creëer de best mogelijke werkomgeving. Een vast nummer op mobiel laten zetten heeft veel voordelen:

  • Altijd bereikbaar vanaf uw vaste nummer
  • Nummers van andere medewerkers overzetten
  • Verbetering van de relatie met uw klanten

Vooral een verbeterde relatie met uw klanten is uiteraard heel belangrijk. Een vast nummer op mobiel laten overzetten kan worden ingesteld voor de momenten dat u dat zelf wilt. Hierdoor wordt het heel makkelijk om zelf te bepalen op welke momenten u graag bereikbaar wilt zijn en wanneer juist niet. De mogelijkheid om andere vaste nummers naar uw mobiele telefoon door te schakelen is ook zeer handig. Hierdoor is uw kantoor te allen tijde bereikbaar, ook wanneer uw medewerkers de telefoon even niet op kunnen nemen en u zelf onderweg bent. Een vast nummer op mobiel heeft dus veel verschillende voordelen voor uw bedrijf.

Makkelijk doorverbinden met een vast nummer op mobiel

Met een vast nummer op mobiel bent u niet alleen rechtstreeks bereikbaar voor uw klanten, het is ook mogelijk om vanuit een vast nummer door te verbinden. Dit is vooral handig wanneer u niet op kantoor bent, maar wel bereikbaar moet zijn. Uw medewerkers kunnen dan de vaste telefoon op kantoor opnemen en het gesprek meteen doorschakelen naar uw vaste nummer dat per mobiel kan worden beantwoord. Hierdoor bent u altijd bereikbaar. Voor uw klanten is het ook veel handiger, omdat zij bij geen gehoor niet ook nog het mobiele nummer hoeven te proberen. U kunt gemakkelijk één nummer doorgeven waarop u tijdens kantooruren bereikbaar bent. Dit is natuurlijk veel professioneler dan wanneer u met veel verschillende nummers werkt. Belangrijk is ook dat u voor uw collega’s veel beter bereikbaar bent. Wanneer er bijvoorbeeld een belangrijke afspraak op locatie plaatsvindt kunt u te allen tijde op hetzelfde nummer vanaf kantoor bereikt worden. De communicatie verloopt met een vast nummer op mobiel veel sneller en efficiënter. Dit bespaart veel geld en hierdoor houdt u dus geld over voor andere zaken die vaak veel belangrijker zijn. Wie wil er nu niet volledige vrijheid op een werkdag terwijl de bereikbaarheid hierdoor niet vermindert? Met een vast nummer op mobiel van Cloud uit Twente is dit mogelijk. Wanneer u graag wat meer informatie wilt over de verschillende mogelijkheden en wat er precies moet gebeuren voordat ook u een vast nummer op mobiel heeft, kunt u contact opnemen met de deskundige medewerkers. Zij zijn tijdens kantooruren altijd bereikbaar en dat levert snel een antwoord op op al uw vragen. Ook is het mogelijk om via de website het contactformulier in te vullen en via deze weg uw vragen te stellen. U vult dan gemakkelijk uw gegevens en het bericht in en u krijgt snel een antwoord zodat u weer verder kan en uw bedrijf efficiënter kunt maken. Wanneer u al beter weet wat u graag wilt op het gebied van een vast nummer koppelen aan een mobiele telefoon, is het mogelijk om meteen een offerte op maat aan te vragen. U krijgt deze dan snel per mail toegestuurd, zodat u precies weet waar u aan toe bent en hoeveel het gaat kosten om een vast nummer op mobiel te laten zetten voor u en uw werknemers.

Zeer veel voordelen

Buiten kantoor werken is heel fijn, maar u verliest vaak veel tijd, omdat later op de dag veel mensen teruggebeld moeten worden. Dit voorkomt u door een vast nummer op mobiel te laten installeren. Het is dan ook mogelijk om met uw mobiele telefoon via een vast nummer naar anderen te bellen. Ook krijgt u meteen een goed statusoverzicht te zien waarop wordt aangegeven wanneer u of uw medewerkers via deze lijnen beschikbaar zijn. U hoeft dus geen gesprekken meer te missen en uw collega’s weten precies wanneer u beschikbaar bent via een vaste lijn met de mobiele telefoon. Met al deze mogelijkheden zou het heel inefficiënt zijn om deze voordelen voor u en uw bedrijf niet na te streven. Wacht dus zeker niet te lang en vraag naar de verschillende mogelijkheden voor uw telefoonnummers.