Een jonger gezicht met botox

Kun je er maar niet aan wennen dat je rimpels hebt en wil je weer die jonge uitstraling die je een paar jaar geleden nog had? Dan is er een cosmetische behandeling die daarvoor kan zorgen. Met botox krijg jij de mogelijkheid om snel van je rimpels af te komen. Wil jij dit een meer blijvend resultaat laten zijn? Maak dan een afspraak bij Annebeth Kroeskop. Zij werkt samen met een huidspecialiste om de huid van uiteenlopende soorten vrouwen weer zo mooi mogelijk te maken. Het is vervelend om niet meer tevreden te zijn als jij in de spiegel kijkt en dit is ook helemaal niet nodig. Met botox onderga je een onschuldige en eenvoudige behandeling die jouw dynamische rimpels op bepaalde plekken in het gezicht doen verdwijnen. Botox kan zowel voor cosmetisch als medisch gebruik ingezet worden. Voor cosmetisch gebruik worden de volgende drie zones gehanteerd:

  • de frons
  • het voorhoofd
  • de kraaienpootjes

In en rondom je wenkbrauwen is het dus volledig veilig om te werken met botox. Dit zijn dan ook de plekken waar dynamische rimpels bestaan. Dit zijn rimpels die wegtrekken wanneer je deze spieren niet aanspant. Dat is dan ook precies waar botox voor zorgt: de spieren rondom deze plekken worden met behulp van botox als het ware uitgeschakeld. Je spant de spieren dus niet meer aan en dat betekent dat je rimpels ook niet zichtbaar meer zullen zijn. De effecten van botox zijn na enkele maanden uitgewerkt en dan is het dus nodig om de behandeling weer te herhalen. Wil je dus een permanent resultaat? Dan zal de behandeling een aantal keer per jaar herhaald moet worden om het gewenste resultaat te behouden. Wil jij ook iets laten doen aan je statische rimpels? Dan wordt er gebruik gemaakt van fillers. Ook op plekken rondom de actieve mimiek wordt er eigenlijk altijd gekozen voor fillers. Dat is op deze plekken veiliger dan botox omdat deze de spieren niet uitschakelen.

Sterren kiezen voor baby botox

Het idee van botox kan voor sommige vrouwen en mannen overweldigend zijn. Zeker wanneer je dit voor de allereerste keer laat doen is dit een spannende keuze. Wil jij het laten doen, maar vind je het eigenlijk net iets te spannend? Dan zijn er toch nog verschillende opties voor je. Ten eerste kunnen wij je altijd aanraden om op gesprek te komen bij Annebeth Kroeskamp. Zij kan je alles vertellen over botox en hoe je dit het beste kunt gebruiken. Zij kan je dan ook laten zien wat het beoogde resultaat is. Als je op botox googelt of je kijkt rond op sociale media, dan word je al snel geconfronteerd met horrorverhalen waarbij de behandeling is misgegaan. Wat er niet bij verteld wordt is dat de mensen waarbij het is misgegaan, gekozen hebben voor een kliniek die niet gecertificeerd is. Door dit te doen loop je inderdaad het risico om een behandeling te krijgen die mislukt. Stap daarom altijd bij een kliniek binnen die gecertificeerd is en die daarmee ook weten wat ze doen. Net als bij iedere medische of cosmetische behandeling is er een risico dat het misgaat. Maar wanneer jij je door een expert laat behandelen dan kun je ervan uitgaan dat zij door de ruime ervaring precies weet wat ze doet en jou dus op de juiste manier helpt. Laat je dus niet weerhouden van het gebruiken van botox. Als je het eindresultaat ziet zul je maar wat blij zijn dat je dit gedaan hebt. Wil je niet met de echte botox beginnen? Dan is er altijd de keuze om voor baby botox te gaan. Hiermee worden de spieren niet aangetast, maar verdwijnen je rimpels wel. Het effect houdt korter aan, maar het is de ideale oplossingen voor wanneer botox nog een stap te ver weg voor jou is.

Kiezen voor de juiste botox kliniek

Wanneer je een cosmetische behandeling laat doen dan is het verstandig om dit bij een kliniek te doen die je niet alleen op het medische aspect helpen, maar je ook op andere facetten voorzien van advies. Zo werkt Annebeth Kroeskamp samen met een huidspecialist. Als je rimpels hebt dan is het bijna onmogelijk om dit helemaal terug te draaien, maar door beter voor je huid te zorgen kun je de effecten van je rimpels wel sterk verminderen. Dit heeft weer als positief effect dat je er nog jonger uitziet. De huidspecialiste neemt jou dan ook graag onder behandeling om te zien hoe jij de kwaliteit van je huid kan verbeteren. Zo zal zij met jou gaan kijken naar je voedingspatroon, maar ook bepaalde gewoontes. Rook jij bijvoorbeeld? Dan is dit absoluut niet goed voor je huid en al helemaal niet bevorderlijk voor je als jouw doel is om je rimpels te verminderen. Ook zijn er effecten van buitenaf die je huid slecht kunnen beïnvloeden. Wat dacht je bijvoorbeeld van het lang verblijven in ruimtes die air conditioning hebben. De droge lucht die hier uitkomt is alles behalve bevorderend voor een gezonde en jong ogende huid. Soms kan het lastig zijn om jezelf uit deze situaties te halen, maar dat betekent niet dat je met de juiste verzorgingsproducten het effect dan niet minder kunt maken. Wil jij dus weten hoe jij de kwaliteit van je huid kunt verbeteren? Kies dan voor een afspraak bij Annebeth Kroeskamp. Je zult er jonger vandaan komen!