Anti slip coating voor houten ondergronden

staandwerk - Anti slip coatingHouten ondergronden zien er vaak erg mooi uit, maar buiten kunnen ze af en toe voor erg gevaarlijke situaties zorgen. Anti slip coating is dan een ideale oplossing, die er voor zorgt dat er toch op een veilige manier over deze ondergrond gelopen kan worden. Houten ondergronden komen op verschillende plekken buiten voor. Er kan dan gedacht worden aan een terrasvloer of veranda, maar ook aan steigers, houten bruggen en balkonvloeren. Dat er in deze situaties vaak voor hout wordt gekozen, heeft te maken met het duurzame karakter van dit materiaal en de mooie uitstraling die het heeft. Maar zonder anti slip coating is het wel een product dat voor gevaarlijke situaties kan zorgen. Is het erg regenachtig weer, dan kan het immers wat glad worden. Dit is helemaal het geval als het hout niet al te vaak wordt schoongemaakt, dan kan zich een extra gladde laag gaan vormen. Loop je er dan overheen, dan kan het maar zo gebeuren dat je uitglijdt. Dit levert op een veranda of terras al vervelende situaties op, maar op een brug of steiger is dit natuurlijk nog vervelender. Voordat je het weet val je in het water, met alle vervelende mogelijke gevolgen van dien. Daarom is het aanbrengen van een anti slip coating ook zeker geen overbodige luxe.

Anti slip coating is eenvoudig aan te brengen

Sommige mensen vergeten om een anti slip coating aan te brengen op hout, anderen stellen dit steeds uit omdat ze denken dat het erg lastig is om te doen of dat het heel veel werk is. Dit is echter absoluut niet het geval. Het aanbrengen is erg eenvoudig, aangezien het eigenlijk op dezelfde manier verwerkt wordt als verf. Met een roller kun je het op de gewenste plek aanbrengen. Door twee lagen aan te brengen, zorg je voor een optimale grip en voorkom je uitglijden. Doordat anti slip coating van DuraGrip gewoon met een rollertje aangebracht wordt, kun je het ook in de vorm doen die jij zelf het prettigst vindt. Vaak wordt het in strepen aangebracht, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een andere vorm te gebruiken. De keus is helemaal aan jou. Belangrijk om te weten is dat de producten van DuraGrip voor honderd procent milieuvriendelijk zijn. Dit is een belangrijk punt, aangezien het iets is wat je buiten gebruikt en je wilt er natuurlijk zeker van zijn dat er geen schadelijke stoffen terecht kunnen komen in jouw tuin of in de natuur. Met deze anti slip coating hoef je daar zeker niet bang voor te zijn.

DuraGrip biedt diverse voordelen

De anti slip coating van DuraGrip is dus milieuvriendelijk en eenvoudig aan te brengen, maar het heeft meer voordelen te bieden:

  • het is slijtvast, waardoor je er lang plezier van zult hebben
  • het biedt een uitstekende grip
  • het is waterdamp doorlatend
  • het hecht uitstekend aan het hout
  • het droogt na aanbrengen erg snel en het is reukloos
  • het is leverbaar in diverse kleuren

Het kiezen voor de anti slip coating van DuraGrip is dan ook echt een uitstekende keus om voor meer veiligheid in jouw buitenruimte te zorgen. Bestel je dit product bij Staandwerk.nl, dan krijg je er altijd een uitstekende handleiding bij van hoe je het best te werk kunt gaan. Zo moet het bijvoorbeeld warmer zijn dan 15 graden om het product te kunnen verwerken. Door hun aanbrenginstructies nauwkeurig op te volgen, zorg je voor een duurzaam resultaat waar je vele jaren plezier van zult hebben. Voor een goede anti slip coating op jouw houten ondergronden, ga je dus naar Staandwerk.nl voor de uitstekende producten van DuraGrip!