Laat uw sloopauto ophalen

Het hebben van een auto waar u zelf niks meer mee kan is natuurlijk niet handig. U blijft wegenbelasting en de verzekering betalen terwijl u er niet meer in kan rijden of amper nog mee vooruit komt. Laat in zo’n geval uw sloopauto ophalen door onze chauffeurs en u bent in één klap van alle problemen af. Als uw auto bijvoorbeeld kapot is en de reparatie duurder is dan de auto waard is, laat dan door ons deze sloopauto ophalen om er zo snel mogelijk van af te zijn. Handig aan onze dienst is dat wij u overal in Nederland kunnen helpen en dit bovendien altijd snel doen. Daarnaast is onze dienst helemaal gratis voor u als klant en krijgt u in de meeste gevallen zelfs nog een leuk bedrag van ons voor de auto. Als wij uw sloopauto ophalen dan zorgen wij er natuurlijk ook voor dat al het papierwerk in orde is gemaakt. Wij geven u het noodzakelijke vrijwaringsbewijs waarmee u de auto af kunt melden bij uw verzekeraar. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn voor extra kosten of een doorlopende verzekering waar u niks meer aan heeft. Zoals u kunt lezen heeft het veel voordelen als wij uw sloopauto ophalen en daarom is dit zeker het overwegen waard als u een dusdanig voertuig in uw bezit heeft. Kijk op www.sloopautoverkopen.com voor meer informatie!

Laat de sloopauto ophalen en ontvang geld

Na de aanmelding van uw auto op onze website, www.sloopautoverkopen.com, kunnen wij een goed bod doen op de auto. U kunt ons natuurlijk ook even bellen om te vragen wat wij er voor kunnen geven. Uiteraard is de prijs afhankelijk van de staat en van bijvoorbeeld het merk, het model en het bouwjaar van het voertuig. Als wij de sloopauto ophalen dan krijgt u van de chauffeur direct het bedrag in cash uitgekeerd. U hoeft hier dus nooit lang op te wachten en mede daarom is onze dienst ideaal als u snel geld wilt voor uw sloopauto. Wij kunnen u een bedrag geven voor de auto omdat wij alles wat wij ophalen naar erkende autosloperijen brengen die vaak nog bepaalde onderdelen kunnen hergebruiken en hier dus geld voor willen geven. Het is dus een win-win situatie want u krijgt een leuk bedrag voor een auto waar u niks meer aan heeft en u zorgt er daarnaast voor dat deze gerecycled gaat worden. Als wij uw sloopauto ophalen dan kunt u er dus vanuit gaan dat dit een duurzame oplossing is voor alle partijen. Daarnaast is het natuurlijk gewoon heel makkelijk voor u omdat u er zelf amper werk van heeft, maar toch uw steentje bijdraagt aan een beter milieu.

Veel voordeel voor u

Zoals u heeft kunnen lezen is een sloopauto ophalen voor ons een fluitje van een cent en voor u als klant ook zeer gunstig. Doordat wij in het hele land opereren kunt u altijd contact met ons opnemen als u van uw sloopauto af wilt. Wij geven u in veel gevallen een goed bod en u krijgt bovendien het beloofde geld direct van ons. Andere goede voordelen die wij u kunnen beloven zijn onder andere de volgende:

Wilt u kortom snel en onder gunstige voorwaarden afstand doen van uw auto dan kunt u zich bij ons aanmelden. Dit kan eenvoudig via de website, de telefoon, of door ons u terug te laten bellen. Profiteer vandaag nog van deze handige en gunstige service!