Autoflower zaden

Heb jij wel eens overwogen om met autoflower zaden zelf je eigen wiet te kweken? Dat is zeker iets dat de moeite waard is om te overwegen als je graag af en toe eens een jointje opsteekt. Uiteraard kun je ook gewoon naar je lokale coffeeshop toe gaan of misschien ken je wel iemand bij jou in de buurt die joints verkoopt. Maar het nadeel van deze opties is dat je vaak maar weinig te kiezen hebt, je moet het doen met het aanbod dat zij op dat moment hebben. Het voordeel van zelf aan de slag gaan met autoflower zaden, is dat je kunt kiezen voor ieder ras dat je maar wilt. Het is namelijk zo dat er heel veel verschillende rassen wietplanten te krijgen zijn, net zoals dat er ook heel veel verschillende soorten rozen te krijgen zijn bijvoorbeeld. En net zoals iedere roos weer net iets anders ruikt, geeft ook ieder wietras een eigen specifieke smaak en beleving. Zelf autoflower zaden uitkiezen en deze opkweken tot plantjes geeft je dus de kans om ervoor te zorgen dat je altijd jouw favoriete smaak op voorraad hebt. En zolang je het aantal planten beperkt houdt, is het ook nog eens helemaal legaal om te doen in Nederland!

Verschil tussen reguliere en autoflower zaden

Heb jij nog nooit zelf wietplantjes gekweekt, dan is het belangrijk dat je eerst iets meer komt te weten over de verschillende opties die je hebt op dit gebied. We noemden net al even de mogelijkheid van het kiezen uit vele verschillende soorten rassen. Maar er is nog een andere keus die je kunt maken en dat is tussen regulieren en autoflower zaden. Wat is nu het verschil hier tussen? Bij de gewone variant is het zo dat de hoeveelheid daglicht die zij krijgen erg belangrijk is en dat deze ook bepaalt op welk moment de bloei intreedt. Bij autoflower zaden, automatisch bloeiende zaadjes, ligt dit anders. Deze hebben een vaste groei- en bloeicyclus vanaf het moment dat je de zaadjes gezaaid hebt. Afhankelijk van het ras dat je kiest, heeft de plant ongeveer drie weken de tijd nodig om tot bloei te komen. Dat betekent dat je vanaf het moment van zaaien ongeveer acht weken moet wachten tot je kunt oogsten. Doordat de hoeveelheid daglicht geen invloed heeft op het moment van bloeien, hoef je dus ook geen rekening te houden met bijvoorbeeld extra verlichting. Dat maakt het werken met autoflower zaden vaak echt een stuk eenvoudiger en het geeft je meer zekerheid over het moment van oogsten.

Online bestellen

Zie jij de voordelen ook in van het gebruik van autoflower zaden en zou jij hier graag mee aan de slag gaan? Dan moet je eens kijken op de webshop https://freeseedsonline.com/. Bij hen kun je echt kiezen uit een ruime keur aan verschillende soorten wietzaden. Zo vind je bij hen bijvoorbeeld de rassen:

  • Amnesia
  • Blueberry
  • Bubblegum
  • White Haze
  • Sour Diesel Haze

En dit zijn slechts een paar voorbeelden van de verschillende varianten waar je bij hen uit kunt kiezen. Een voordeel van bij hen autoflower zaden bestellen is dat zij op de website altijd goede informatie geven over het soort plant en als je nog meer hierover wilt weten, dan kun je altijd even contact met hen opnemen. Daarnaast is het ook erg fijn om te weten dat zij heel goedkoop zijn en dat zij altijd snel leveren. Je bestelling wordt bovendien discreet verzonden, zodat jouw pakketbezorger niet ziet wat jij besteld hebt. Voor autoflower zaden is Free Seeds Online dus echt het juiste adres om naar toe te gaan!