Onze installatievloeren bieden een ongekende belastbaarheid

Hebt u weleens van installatievloeren gehoord? Als u binnenhuisarchitect bent en u richt zich voornamelijk op het ergonomische inrichten van tijdelijke of vaste kantoren dan hoeven we u ongetwijfeld niet te vertellen wat installatievloeren zijn. Voor iedereen die over de inrichting van zijn of haar kantoor gaat kan het geen kwaad om eens op onze website te kijken, zeker als u van de grond af aan nog moet opbouwen. Want zeker in dat geval is het leggen van één van deze installatievloeren misschien wel het eerste klusje voor uw klusteam. Kijk eens op systemfloortechnics.nl en bekijk daar de installatievloeren die we op dit moment in ons assortiment hebben. U zult zien dat ze eenvoudig te monteren zijn, met elkaar te verbinden zijn maar ook te demonteren zijn. Bouwt u bijvoorbeeld tijdelijke podia en tribunes voor muziek- of filmfestivals? Dan komen daar heel wat kabels bij kijken. Dit moeten natuurlijk netjes worden weggewerkt onder de vloer. En dat is waar deze installatievloeren voor gebruikt worden. Niet alleen kunt u de bekabeling wegwerken zodat u ze niet langer ziet en zodat niemand er over kan struikelen, u kunt ook verhogingen inbouwen om een tribune of podium te maken. Het is u nu hopelijk wel duidelijk geworden dat de oorspronkelijke functie van dergelijke vloeren niet zo zeer achterhaald is, maar dat dit zeker niet de enige overweging meer zal zijn om voor onze installatievloeren te kiezen.

Installatievloeren zijn onmisbaar voor elk IT-kantoor

Vrijwel ieder kantoor is uitgerust met vele laptops, pc’s en randapparatuur zoals printers en scanners. U kunt zich dus wel voorstellen dat er een keur aan kabels op elk station moet worden aangesloten. Van stroomkabels tot aan usb-kabels en van HDMI-kabels tot aan internetkabels. Om ze netjes weg te werken gebruikt men doorgaans de installatievloeren zoals u die op onze website kunt vinden. Maar kantoren waaronder callcenters en het kantoor van de IT-afdeling zijn slechts voor de hand liggende voorbeelden. Ook op scholen, universiteiten, overheidsgebouwen en ziekenhuizen zullen zeker bij de kantoorgedeeltes en onderzoeksafdelingen installatievloeren nodig zijn. En wat te denken van:

  • Schepen en offshore platforms?
  • Datacenters, patch- en serverruimtes?
  • Tribunes?
  • En LS-, MS-, HS- en MCC-ruimtes.

Allen uitstekende voorbeelden waar installatievloeren ongetwijfeld als geroepen komen. Onze volledig integreerbare frames vallen niet op en zorgen voor een perfecte opstelling van uw uitrusting. De verhoogde vloer is eenvoudig uit te breiden en te verleggen. Ook de belastbaarheid is ongekend en kunnen we op aanvraag versterken. Een bijkomend voordeel is dat de ruimte onder de installatievloeren, de plenum genaamd, kan worden gekoeld. Met deze multifunctionele vloeren kunt aldus alle kanten op.

Bent u benieuwd naar de prijzen? Vraag dan snel een offerte aan

U kunt op aanvraag de prijzen opvragen. Omdat wij van System Floor Technics klantgericht werken is het verstandig om eerst uw wensen en ideeën aan ons door te geven. Bel ons tijdens kantooruren bijvoorbeeld even op of stuur een e-mail. Op basis van deze gegevens kunnen we u van informatie voorzien en zelfs een vrijblijvende offerte sturen. Pas als u daar akkoord meegaat, gaan wij tot handelen over en zullen er kosten aan verbonden zitten. U bent ook welkom bij ons op kantoor zodat u de vloeren met eigen ogen kunt bekijken. We gaan graag met u aan tafel om de opties te bespreken. Voelt u daar wel iets voor? Maak dan een afspraak, u bent van harte welkom in Doetinchem. We bieden u een zeer breed assortiment aan vloeren. Want ook voor onder andere systeemvloeren, montagevloeren, computervloeren en ESD vloeren bent u bij ons aan het juiste adres.