Bandenstellingen zijn onmisbaar voor elke garage

lppetersen - BandenstellingenAls u een autogarage hebt dan mogen bandenstellingen niet ontbreken. Of u nu enkel auto’s verkoopt of repareert, extra banden zult u te allen tijde nodig hebben. U wilt niet over stapels banden heen struikelen dus dan komen bandenstellingen als geroepen. Bent u op zoek naar tweedehandse bandenstellingen of wilt u liever gloednieuwe bandenstellingen kopen? Bij ons bent u hoe dan ook aan het juiste adres. Kijkt u maar eens op jppetersen.nl. Overigens zijn bandenstellingen slechts één van de vele stellingen die u bij ons in groten getale kunt kopen. We verkopen namelijk ook allerlei magazijnstellingen in alle soorten en maten. Misschien hebt u diverse auto-onderdelen die u snel wilt opbergen. U wilt uw rondslingerende gereedschap aan het einde van een dag hard werken netjes terugleggen op de plek waar ze horen. Hoe kunt u anders een garage runnen? Kies daarom voor simpele en nette oplossingen. U kunt bij ons naast de reeds genoemde bandenstellingen ook:

  • Grootvakstellingen
  • Draagarmstellingen
  • Archiefstellingen
  • En nog veel meer stellingen bestellen

Bent u benieuwd naar ons actuele aanbod? Wacht dan niet langer maar kijk eens op onze website. Het kan geen kwaad om de website te bookmarken want we vullen het dagelijks aan met nieuwe artikelen. Wie weet bent u de eerste die een nieuw type stelling in gebruik kan nemen!

Veilig uw banden opslaan met onze bandenstellingen

Waarom zijn bandenstellingen zo belangrijk? Ten eerste wilt u uw banden niet opstapelen. Als u een band nodig hebt dan moet u die hele stapel overhoop halen. Daar is geen beginnen aan. Wist u dat de voorbanden en achterbanden van diverse personenauto’s al van elkaar verschillen? Dan hebben we het nog niet eens gehad over de verschillen tussen winter- en zomerbanden. Laat staan het onderlinge verschil qua velg grootte. De ene klant wil liever een band van Dunlop terwijl de andere een Michelin, Goodyear of Bridgestone band wil hebben. Zelfs per merk en type auto verschillen de banden van elkaar. Genoeg redenen om de banden op een overzichtelijke manier tentoon te stellen aan de klant. Daarnaast werkt u dankzij onze bandenstellingen veel efficiënter. U kunt in een oogopslag zien welke band op welke plek staat en het maakt het ordenen van de banden op zich vele malen eenvoudiger. De klant kiest een type velg uit en u zoekt het juiste formaat uit. Dan kan de bandenwissel direct uitgevoerd worden en de klant tevreden afrekenen. Voor autodealers, garagebedrijven en hobbyisten zijn bandenstellingen een onderdeel van de standaarduitrusting in de werkplek.

Benieuwd naar de prijzen? Vraag dan een offerte aan

Het zal u niet verbazen dat we bandenstellingen in diverse formaten verkopen. Zo zijn er zelfs stellingen waar de banden van vrachtwagens in kunnen worden geplaatst en uiteraard stellingen voor de banden van personenwagens. Wilt u weten wat het kost? Neemt u dan even contact met ons op en geef aan welk type u wenst en hoeveel. We sturen u vervolgens een vrijblijvende offerte toe. Ook als u verder nog vragen hebt over onze producten dan staat onze klantenservice uiteraard voor u klaar. Schroom niet om hen even te bellen of te mailen. We doen ons best om zo spoedig mogelijk al uw prangende vragen te beantwoorden. U bent ook bij ons welkom in ons magazijn in Ermelo. De koffie en thee staan op werkdagen voor u klaar en u kunt er alle leverbare stellingen van dichtbij bekijken. Natuurlijk komen we alle type stellingen zelf afleveren en monteren. U betaalt hier geen extra onkosten voor want dit hoort nu eenmaal bij onze service. Vergeet u niet om ons te volgen via de sociale media?