Bed en breakfast Diepenheim

Ben je op zoek naar een leuk adres voor een weekendje weg? Kies dan eens voor een bed en breakfast te Diepenheim. Het verblijf in een bed & breakfast heeft altijd verschillende prettige bijkomstigheden. De eerste is dat het vaak gaat om verblijven waar maar een paar gasten per keer komen. Voor wie niet houdt van drukte en van veel andere toeristen om zich heen, is dat natuurlijk ideaal. Een andere prettige bijkomstigheid is dat je vaak heerlijke ontbijtjes krijgt geserveerd. Ook dat kan een reden zijn om juist voor een bed en breakfast in Diepenheim te kiezen. Bij een hotel heb je vaak enkel de standaard opties, je krijgt geen bijzondere etenswaren voorgeschoteld. Bij kleine b&b’s doen de eigenaren er vaak juist alles aan om ervoor te zorgen dat jij een heerlijk ontbijt voorgeschoteld krijgt. Omdat ze maar voor een paar mensen wat klaar hoeven te maken, kunnen zij hier ook echt iets bijzonders van maken en je verrassen met bijvoorbeeld heerlijke streekproducten. Je zult dan ook altijd echt genieten van je verblijf in een bed en breakfast te Diepenheim. Bekijk snel de website http://www.deziel.nl/.

Waarom bed en breakfast Diepenheim?

Dat een b&b een zeer geschikte accommodatie is om te verblijven, dat zal nu wel duidelijk zijn. Maar waarom zou je nu juist voor een bed en breakfast in Diepenheim kiezen? Er zijn immers zoveel verschillende plekken in Nederland waar je naar toe zou kunnen gaan, dus waarom juist hier naar toe? Deze plaats in Twente heeft verschillende voordelen te bieden. In de eerste plaats zit je al snel midden in de natuur, waar je kunt genieten van rust en stilte. Heerlijk om dus eens even helemaal te ontspannen en weer helemaal tot rust te komen. Een andere reden waarom een bed en breakfast bij Diepenheim zo’n goede keuze is, is omdat er in de omgeving maar liefst zes kastelen te vinden zijn! Voor de cultuurliefhebber en de natuurliefhebber is dat goed nieuws! Je kunt dan genieten van de prachtige architectuur van deze gebouwen, waar echt iedereen toch wel van onder de indruk zal zijn. Tegelijkertijd is ieder kasteel op een schitterend landgoed gelegen, met prachtige bossen en landerijen om te fietsen en te wandelen. In de plaats Diepenheim zelf zijn verschillende galeries en kunstmanifestaties waarvan genoten kan worden. Daarnaast is het zo dat de historische Hanzesteden Zutphen en Deventer op slechts een half uurtje rijden gelegen zijn. Kies je voor een bed en breakfast in Diepenheim, dan kun je dus genieten van zowel de rust van de natuur als de vele activiteiten die in nabijgelegen steden te doen zijn.

Gastenboerderij De Ziel

Lijkt een verblijf in een bed en breakfast te Diepenheim jou ook een goede keus vanwege de hierboven genoemde punten? Dan moet je zeker kiezen voor Gastenboerderij De Ziel en wel om de volgende redenen:

  • zij serveren een heerlijk ontbijt met eigengemaakte jams, eieren van eigen kippen en heerlijke streekproducten
  • de kamers beschikken over goede boxsprings, eigen badkamer met inloopdouche en vloerverwarming
  • de kamers zijn vrij van drempels en dus goed toegankelijk voor rolstoelen
  • de gastenboerderij is gelegen op het historische landgoed Nijenhuis-Westerflier

Al met al zijn er dus heel veel redenen om voor De Ziel te kiezen als je een bed en breakfast in Diepenheim zoekt. Naast de vier prachtige slaapkamers beschikken zij bovendien over een gezamenlijke huiskamer met een lange tafel waar plaats is voor alle gasten. Zo kun je dus ook heel goed contact leggen met de andere gasten die op dat moment aanwezig zijn. Daarom is de ziel een uitstekende keus als je naar een bed en breakfast in Diepenheim wilt gaan!