Ouderwetse bordspellen online kopen

Misschien dat u als kind of tiener altijd vond dat bordspellen oubollig zijn. Maar nadat u in een gezelschap kwam in uw studententijd waar er tot diep in de nacht Risk of Monopoly werd gespeeld is uw mening behoorlijk veranderd. Mocht u dit herkennen en wilt u graag een aantal bordspellen kopen dan moet u toch echt eens op Spellenrijk kijken. Want u kunt bij ons al uw favoriete bordspellen kopen die nog ontbreken in uw verzameling. Het is altijd wel een goed moment om de bordspellen uit de kast te halen. Tijdens een warme dag terwijl u in uw achtertuin van het zonnetje geniet en eventjes iets luchtigs wilt doen met uw gezin. Of tijdens de gure herfst- en koude winterdagen. Het is een leuke manier van samenkomen, iets dat in deze moderne tijden weleens wat vaker gedaan mag worden. Daarom bieden we voor jong en oud geweldige bordspellen aan van bekende en minder bekende merken tegen scherpe prijzen. Niet alleen verkopen we deze spellen tegen lage prijzen, we geven vrij vaak pittige kortingen op onze bordspellen en andere artikelen die u niet wilt missen. En die hoeft u ook niet langer te missen want u kunt ons op diverse manieren volgen:

  • Ontvang leuke acties en kortingen in de vorm van een gratis nieuwsbrief,
  • Volg het laatste nieuws via Twitter,
  • En doe inspiratie op door ons te liken op Facebook.

Bordspellen zijn weer helemaal terug van weggeweest

Weet u niet precies welke bordspellen het beste bij u passen? Graaf dan in uw geheugen naar spelen die u in het verleden met vrienden of uw ouders hebt gespeeld. Er zal ongetwijfeld iets boven komen en dan kunt u binnen dat genre verder zoeken. Misschien zoekt u een variant op een bepaald bordspel. Neem Monopoly, dit klassieke spel kunt u als klassiek bordspel bestellen maar wist u dat er ook vele varianten bestaan? Bijvoorbeeld in een andere uitvoering zoals in een favoriete videogame, band of een ander land. En natuurlijk is er ook een kleinere reiseditie en de kinderversie. Er zijn ook diverse spellen waar u uitbreidingen van kunt kopen. Bekende voorbeelden zijn het nog altijd razend populaire “Kolonisten van Catan” en het kaartspel “Black Stories” waar al minstens 10 verschillende decks van op de markt zijn gebracht. Kunt u op dit moment niet kiezen? Maak dan een gratis account aan want u kunt dan een verlanglijstje bijhouden met uw favoriete producten. Bestel bijvoorbeeld bordspellen voor de verjaardag van een vriend of geef het als sinterklaas- of kerstcadeau aan uw familieleden. Wist u dat u deze spellen, mits u ze voor 17.30 uur hebt besteld, de volgende werkdag al thuisbezorgd krijgt?

Bestel vandaag nog en ontvang het morgen al aan huis

En dat is zeker niet het enige voordeel van online bestellen. U hoeft er bijvoorbeeld uw huis niet meer voor uit terwijl we u de mogelijkheden bieden om zowel van te voren als achteraf te betalen. Tevens krijgt u 14 dagen retourrecht, dus mocht het niet bevallen of de verpakking tijdens vervoer beschadigd zijn geraakt, dan moet u het snel terugsturen. U ontvangt uw geld terug of een alternatief product. Komt uw bestelling aan bordspellen boven de 50 euro uit? Dan betaalt u geen verzendkosten. Het is overigens ook mogelijk om uw spel af te halen in Hengelo. Met maar liefst 10.000 verschillende artikelen hebt u nog heel wat uit te zoeken. Door het grote assortiment is van nee-verkoop simpelweg geen sprake. Ontbreekt er in uw ogen toch een bepaald spel? Dan horen we dit graag van u want we willen ons aanbod altijd uitbreiden.