Bestel hier uw dekzeilen in het groot

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u online een grote bestelling dekzeilen kunt maken? Dan bent u bij ons, pvc-tarp.com, aan het juiste adres. Voor alle verschillende soorten dekzeilen zult u ongetwijfeld bij ons het juiste artikel kunnen vinden want we bieden een breed assortiment aan zeilen in alle soorten en maten. De standaardafmetingen zullen ongetwijfeld aan uw wensen tegemoetkomen. Mocht dat overigens niet het geval zijn, dan staat het u geheel vrij om even een berichtje te sturen. We zijn namelijk dol op uitdagingen en willen graag uw dekzeilen op maat snijden. En ook al hebt u helemaal geen dekzeil nodig, een andere manier om uw voertuigen, vaartuigen of stilstaande objecten zoals de oogst of hekken mee al te schermen zult u wellicht goed kunnen gebruiken. Deze dekzeilen gebruikt u bijvoorbeeld als u agrariër bent en uw oogst enige tijd op het land moet laten liggen, wachtende op de vrachtwagens die het afvoeren. Maar ook in het klein zult u het nodig kunnen hebben, bijvoorbeeld als u druk bezig bent in de tuin, het opeens gaat regenen en u dus snel een zeil over uw werkzaamheden moet gooien zodat uw achtertuin niet in een modderpoel verandert.

Dekzeilen nodig? We hebben ze ongetwijfeld in uw gewenste afmetingen

Kijkt u dus eens rustig op onze website rond, ook al zoekt u niet naar dekzeilen. Wellicht dat onze andere producten van PE of PVC, beiden sterke polymeren, u in het oog springen. Dan treft het ongetwijfeld dat u direct uw gewenste product kunt bestellen. We hoeven u vast en zeker niet uit te leggen hoe dat werkt want onze webwinkel is vergelijkbaar met diverse andere webshops. U klikt aan welke producten u wilt hebben, vult uw gegevens in en betaalt via PayPal, iDEAL, credit card of een andere digitale methode. Wat ons bijzonder maakt is alleen al het feit dat we qua dekzeilen vrijwel direct tot levering over kunnen gaan. We hebben namelijk standaard 50.000 vierkante meter aan PVC op rol in ons magazijn waar we direct in kunnen snijden. Dat betekent dat gemaakte bestellingen binnen 24 uur worden bezorgd, mits de volgende dag natuurlijk een werkdag is. Klinkt u dat als muziek in de oren? Dan vindt u het vast prettig om te horen dat u bij bestellingen die boven 99 euro uitkomen, helemaal niets extra’s hoeft te betalen. Geen verzendkosten en dergelijke, die nemen wij namelijk in zijn geheel voor onze rekening. We blijven ons assortiment aan dekzeilen, carports, vangnetten en ga zo maar door continu uitbreiden. We willen een breed publiek aanspreken en enkel hoogwaardige producten leveren. Als u graag op de hoogte blijft van deze veranderingen dan kunt u ons het beste even gaan volgen via Facebook en door u te abonneren op de gratis nieuwsbrief die u vervolgens eens per maand in uw inbox ontvangt.

Als u vandaag bestelt, dan hebt u het zeil morgen al in huis

Hebt u nog enige vragen over de bestelprocedure, uw opties of over specifieke dekzeilen en andere producten?

  • Klim dan in de pen en stuur het ingevulde contactformulier naar ons op,
  • Of bel ons tijdens kantooruren even op,
  • Een e-mail sturen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden,
  • En u bent op afspraak meer dan welkom in ons magazijn in Oldenzaal.

Hopelijk laat u na afloop ook een kort berichtje achter zoals een review en/of beloont u ons met een goed cijfer. Zo hebben we op dit moment een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 8,7 op basis van meer dan 1300 beoordelingen! Bekijk nu snel de website van PVC-Tarp.