Busch schakelmateriaal koopt u via onze site

In elk huis zijn stopcontacten nodig. Wilt u graag uw huis renoveren en hebt u daar nieuw schakelmateriaal bij nodig? Kijkt u dan eens op onze website. Zo vindt u op elektro-kopen.nl vrijwel alle beschikbare producten van het merk Busch. Busch Jaeger bestaat al sinds 1878 en is daarmee een van de oudste elektrobedrijven. Ze zijn opgericht in Duitsland en in Lüdenscheid daar bevindt zich het hoofdkantoor van Busch. Busch maakt schakelmateriaal in allerlei soorten en maten. Wilt u bijvoorbeeld handige dimmers? Of hebt u verlengsnoeren, stopcontacten of schakelaars nodig? Via onze handige webwinkel kunt u al deze producten voor een klein bedrag aanschaffen. De twee meest populaire series in de Busch reeks zijn:

  • Balance SI serie in de Alpin witte kleur.
  • En de Reflex SI serie

Wilt u hier graag iets meer van weten? Of wilt u al deze artikelen zien? Kijk dan op onze website want naast diverse technische specificaties over dit schakelmateriaal vindt u er vele foto’s. Hebt u een keuze kunnen maken? Bestel dan uw gewenste producten. Dat kan direct door aan te geven hoeveel u nodig hebt. Vul dan uw contact- en adresgegevens in en betaal met behulp van iDEAL, PayPal of uw creditcard. We sturen het dezelfde dag nog naar u op zodat u het morgen al kunt installeren.

Busch staat garant voor kwalitatieve stopcontacten

Als u een koophuis hebt dan bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van uw huis. U wilt waarschijnlijk in uw huis investeren zodat u het ooit voor veel geld kunt doorverkopen. Het zit vaak in de details. Een luxe bad, vloerverwarming of chique schakelmateriaal. Het is in principes de bedoeling dat stopcontacten niet echt opvallen. Daarom wilt u waarschijnlijk Busch schakelmateriaal want ze zijn leverbaar in onopvallende tinten zoals allerlei wit varianten. De lijnen die Busch op dit moment verkoopt zijn evenwichtig, modern en elegant. Het gaat zowel om de vorm als om de functie. Dankzij Busch kunt u divers schakelmateriaal kopen dat in elke kamer van uw huis bij het design past. Wist u dat er bijvoorbeeld stopcontacten voor in de badkamer en keuken bestaan die met een klepje worden afgeschermd? U wilt immers niet dat er water in de buurt van elektriciteit komt. Dankzij deze geweldige producten loopt niemand gevaar maar kunt u na het douchen in de badkamer al uw haar drogen, elektrisch scheren en uw elektrische tandenborstel opladen. Natuurlijk zijn alle producten geaard. Dat betekent dat er bij kortsluiting geen gevaarlijke situaties ontstaan want de stroom wordt direct op een veilige manier afgevoerd naar de Aarde.

Wellicht is een dimmer handig voor in de slaapkamer van uw kind

Heeft uw kind moeite met slapen? Kan hij of zij nog niet zo goed tegen de duisternis? Dan is het wel zaak dat u uw kind eraan laat wennen want het kan anders later in zijn leven een probleem worden. Installeert u dan een Busch dimmer op de lichtschakelaar. U kunt voor het slapen gaan het licht zodanig dimmen dat het niet al te donker voor uw kind is. Als u elke dag of eens in de week de dimmer verder dichtdraait dan zal het kind langzaam kunnen wennen aan de donkerte. Uiteraard tot het moment dat uw zoon of dochter in het donker kan slapen. Daarnaast zijn dimmers ideaal voor in uw huiskamer. Als het al wat later is geworden op de avond dan kunt u de felle lichten wat doven zodat er een gezellige en misschien wel romantische sfeer valt over uw woonkamer. Wie weet waar dat toe leidt! Hebt u verder nog vragen? Bel dan met onze klantenservice.