Dankzij deze paneel verwarming zit u er droogjes bij

infraroodpanelen-parkstad - paneel verwarmingHebt u weleens gehoord van paneel verwarming? Zo niet dan hopen we dat u de tijd hebt om eens te kijken op onze website: infraroodpanelen-parkstad.nl. U vindt ons in Heerlen dus als u de paneel verwarming in het echt wilt bekijken dan bent u op afspraak welkom. Maar de meeste bestellingen gaan via de digitale weg. En dat is ook niet zo vreemd want als u niet in de provincie Limburg woont, dan ligt Heerlen veelal een stuk uit de buurt. Hoe gaat u dan te werk? Dit is erg simpel want u kunt de verscheidene vormen van paneel verwarming rustig op onze site bekijken. Naast diverse technische gegevens ziet u er mooie afbeeldingen van de verwarming in diverse designs. Geef aan hoeveel u er wenst en vraag vervolgens een offerte aan. Als u daar akkoord mee gaat dan kunt u het bedrag overmaken via PayPal, iDEAL of uw creditcard. De bestelde verwarming komt dan zo spoedig mogelijk uw kant op. Wat zijn de voordelen van paneel verwarming ten opzichte van radiatoren? Dat is de vraag die we in deze tekst willen beantwoorden dus leest u vooral even verder. Wist u trouwens al dat paneel verwarming werkt op basis van infraroodstraling? Dit is ongevaarlijke straling die niet zo zeer de lucht in huis verwarmt maar juist de oppervlaktes waar het over straalt. Objecten in uw kamer maar ook uzelf worden sneller warmer en dat zorgt voor een aangenaam gevoel.

Paneel verwarming is functioneel en erg stijlvol

Omdat paneel verwarming geheel anders werkt dan de verwarming die is aangesloten op uw cv, zal het wel even wennen zijn. Zeker als u deze verwarming combineert met vloerverwarming want dan hoeft u nooit meer op sokken rond te lopen in uw eigen huis. Dankzij onze paneel verwarming zal uw badkamer, huiskamer of waar u deze panelen dan ook ophangt snel verwarmd worden. Met een simpele druk op de knop van de thermostaat kan de temperatuur geregeld worden. Wist u dat er zelfs een app is waarmee u via uw smartphone en tablet de temperatuur in de verschillende kamers met paneel verwarming apart kunt instellen? Dat kan zelfs als u niet thuis bent. Komt u bijvoorbeeld thuis van wintersportvakantie en wilt u graag dat u in een warm huis thuiskomt dan zet u de paneel verwarming vast aan als u geland bent op Schiphol. Dat is slechts een van de vele voordelen.

  • Want u bespaart enorm op uw energiekosten. U hebt geen warm water nodig en dus ook geen stroom en gas om uw huis mee te verwarmen.
  • Het geeft een veel prettiger gevoel dan de warmte die afkomstig is van radiatoren.
  • En u kunt het gebruiken als bijverwarming om bijvoorbeeld enkel uw garage, badkamer of zolder mee te verwarmen. Maar ook als hoofdverwarming. Dat is misschien een flinke investering maar u hebt het al snel terugverdiend.

De bevestiging is eenvoudig maar we helpen u hier graag bij

Hebt u nog vragen over onze paneel verwarming of over de prijzen en bevestiging? We leveren er altijd een overzichtelijk instructieboekje bij. Maar mocht u toch nog met prangende vragen zitten dan kunt u onze klantenservice direct even opbellen. Ze staan te allen tijde voor u klaar om u te helpen bij het bevestigen van de panelen aan uw muur. U hebt enkel een stroomvoorziening nodig, waterleidingen zijn niet langer noodzakelijk in uw huis-, slaap- en studeerkamer. En die hebt u als het goed is al in al uw kamers hangen. Dat maakt het plaatsen van deze verwarming tot een eitje. U hebt nu eindelijk een heerlijk verwarmd huis, het hele jaar door!