Contra expertise

In verschillende situaties kan het goed van pas komen als u gebruik kunt maken van contra expertise. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u schade hebt geleden aan uw huis. U kunt bijvoorbeeld te maken krijgen met waterschade, maar ook met brandschade of inbraakschade. Uiteraard hoopt iedereen dat dit hem of haar nooit zal overkomen, niemand zit er immers op te wachten dat er brand uitbreekt in huis, dat er ingebroken wordt of dat er wateroverlast ontstaat. Maar als dit toch gebeurt, dan verwacht u natuurlijk dat uw verzekeringsmaatschappij de geleden schade aan u vergoedt. U hebt immers niet voor niets verzekeringen bij hen afgesloten. Als u dan niet genoeg geld van hen krijgt, is dit natuurlijk heel erg vervelend. Gebruik maken van een expert die contra expertise kan leveren, is dan zeker geen overbodige luxe. Als particulier staat u immers vaak machteloos tegen de grote verzekeringsmaatschappijen. Zij zijn zo groot en machtig dat u vaak weinig tegen hen kunt beginnen als zij weigeren u meer te betalen. Meent u echter dat u niet voldoende uitgekeerd krijgt, dat u recht hebt op meer dan zij u toekennen, dan is gebruik maken van contra expertise een aanrader, u hoeft het er echt niet zomaar bij te laten zitten.

Contra expertise kan helpen

Wat is nu het grote voordeel van het inschakelen van iemand die contra expertise kan leveren? Wat is het verschil met de schade-expert die in eerste instantie de schade op komt nemen? De twee beschikken over dezelfde kennis op het gebied van schade, maar zij verschillen op het punt van afhankelijkheid. Hebt u contra expertise nodig, dan schakelt u iemand in die op geen enkele manier verbonden is aan uw verzekeringsmaatschappij en die geen belangen heeft bij het hoog of laag inschalen van uw schade. Deze zekerheid hebt u niet bij de expert van de verzekeraar zelf. Doordat deze persoon verbonden is aan uw verzekeraar en uw verzekeraar er belang bij heeft dat de kosten niet te hoog uitvallen, kunt u twijfelen over de hoogte van het schadebedrag dat deze persoon bij u constateert. Door de onafhankelijkheid van een contra expert, hoeft u hier geen angst over te hebben, deze persoon heeft er immers geen enkel belang bij om uw kosten lager in te schalen dan ze daadwerkelijk zijn. Voor de rest bestaat er geen verschil tussen iemand met contra expertise en iemand van uw verzekeringsmaatschappij, beiden zijn getraind in het beoordelen van ontstane schade en het vaststellen van de benodigde vergoeding.

Kosten van inschakelen contra expert

Wat kost het u nu om iemand met contra expertise in te schakelen? Het goede nieuws is, dat dit u helemaal niets kost! Bij verzekeringen zit namelijk standaard de kosten van een contra expert inbegrepen, u hoeft dat dus niet zelf te vergoeden. Dat betekent dat er dus ook geen enkele reden is om hier van af te zien. Bent u op zoek naar goede contra expertise, dan moet u zeker eens contact opnemen met Schadeoplossing. Zij kunnen u helpen met:

  • brandschade
  • waterschade
  • inbraakschade

Hun experts zijn zeer deskundig en hebben veel kennis van het hele proces dat doorlopen moet worden. Zij zullen u dan ook gedurende het hele schadeproces bijstaan en er zorg voor dragen dat u de vergoeding krijgt waar u recht op hebt. Op hun website kunt u meer lezen hoe zij u bij kunnen staan en op welke manier zij u helpen bij de verschillende vormen van schade die u kunt hebben. Schadeoplossing is dus de specialist om naar toe te gaan als u goede contra expertise zoekt.