Kaalheid verdwijnt door een haartransplantatie

Wist jij dat een haartransplantatie een oplossing kan zijn op het moment dat je last krijgt van een terugtrekkende haargrens? Veel mensen realiseren zich niet dat deze mogelijkheid er is, maar het is echt een heel eenvoudige oplossing voor een vervelend probleem. Natuurlijk is kaalheid niet iets waar je fysiek last van hebt, maar dat neemt niet weg dat het toch heel vervelend kan zijn. Vooral mannen krijgen hier natuurlijk mee te maken en het zijn dan ook vaak mannen die uiteindelijk kiezen voor een haartransplantatie. Doordat kaalheid het meest voorkomt bij oudere mannen, associeert iedereen een kale plek op het hoofd dan eigenlijk ook meteen met ouderdom. Ook als je eigenlijk nog jong bent, een twintiger of dertiger, zie je er direct een stuk ouder uit als je te maken krijgt met haarverlies. Dit is natuurlijk vervelend, je wordt immers niet graag ouder geschat dan je daadwerkelijk bent. Bovendien is het jammer dat je op deze manier sterk beperkt wordt in het aantal kapsels dat voor jou mogelijk is. Kies je voor een haartransplantatie, dan zul je meteen weer een jongere uitstraling krijgen en ook krijg je weer veel meer mogelijkheden om iets leuks met je haar te doen. Het is dus zeker een aanrader!

Hoe werkt een haartransplantatie?

Lijkt het jou ook wel wat om weer van die kale plekken af te zijn en ben je daarom wel nieuwsgierig naar wat een haartransplantatie nu eigenlijk precies inhoudt? Het is in feite een heel simpele behandeling. Als er sprake is van haarverlies, dan gaat het vaak om een plek boven op het hoofd of om een terugtrekkende haargrens. Achter op het hoofd is de haargroei nog prima en daar wordt door de artsen dan ook handig gebruik van gemaakt. Bij een haartransplantatie nemen zij haarzakjes die nog helemaal gezond zijn vanaf het achterhoofd weg en plaatsen deze weer op de plekken die kaal zijn. De zakjes die zo verschoven worden, gaan dan vanzelf weer nieuwe haren aanmaken en zorgen er op die manier voor dat er weer een mooie bos haar ontstaat. Het fijne van deze behandeling is dat het weinig invasief is, je hebt er als patiƫnt weinig last van. Er hoeft zelfs geen algehele narcose gebruikt te worden, maar er kan volstaan worden met een plaatselijke verdoving. Hierdoor ben je na de haartransplantatie weer snel op de been en na een week tot anderhalf week zijn er geen negatieve sporen van de behandeling meer te zien.

Echte specialisten bij Esteworld

Wil jij een haartransplantatie uit laten voeren, dan laat je dit natuurlijk enkel doen door artsen die hierin gespecialiseerd zijn, je wilt immers zeker weten dat je een goed resultaat zult krijgen. Kies je voor Esteworld, een haarkliniek in Turkije, dan kun je er zeker van zijn dat je behandeld wordt door deskundige artsen en verplegers die veel ervaring hebben met deze behandeling. Esteworld zorgt er bovendien voor dat je na de transplantatie ook in Nederland een beroep kunt doen op deskundige begeleiding. Bovendien geniet je bij hen van:

  • uitstekende transfers naar hotel, vliegveld en kliniek door eigen chauffeurs
  • een aantal nachten in een luxe hotelkamer
  • een sneller herstel door de zogenaamde PRP behandeling

Rondom je haartransplantatie word je door deze kliniek dus eigenlijk als een VIP behandeld en dat zorgt voor een geheel nieuwe ervaringen met zorgklinieken. Als deze VIP-behandeling en de deskundigheid van het personeel al niet genoeg reden zijn om voor Esteworld te kiezen, dan is de PRP behandeling en de korte hersteltijd als gevolg daarvan natuurlijk ook nog een belangrijke factor. Al met al genoeg redenen dus om voor je haartransplantatie naar Esteworld Turkije te gaan!