De draadloze alarmsystemen van Jablotron

U kunt uw woning nog zo goed proberen te voorzien van de beste sloten en de stevigste ramen en deuren, zonder een goed alarmsysteem kunt u toch beter niet het huis uit gaan. Er zijn veel verschillende soorten alarmsystemen te koop. Denk hierbij aan het standaard systeem dat met een paar drukken op de knop te bedienen is. Dit systeem moet bij de ingang van een gebouw of huis geplaatst worden, omdat u anders niet op tijd bent om de juiste code in te toetsen. Het is heel vervelend wanneer u steeds door de ruimte moet rennen om het kastje te bereiken. Dat is voor inbrekers wel veel minder handig, maar u zult het nummer van de alarmcentrale toch wel zeker bij de hand moeten houden. Deze problemen zijn echter voorgoed verleden tijd met een draadloos alarmsysteem. De draadloze systemen van Jablotron werken uitstekend en zijn in meerdere modellen verkrijgbaar. U kunt deze alarmsystemen gebruiken voor zowel een woning al voor een bedrijfspand. Het maakt niet uit waar u het systeem plaatst, overal doen ze evengoed werk. Deze systemen van Jablotron zijn dan ook het beste van het beste. U kunt ze kopen in de online winkel van Mr-Beveiliging. Jablotron alarmsystemen zijn zeer betrouwbaar. Er wordt gebruik gemaakt van de laatste technieken op het gebied van beveiliging. Hierdoor weet u zeker dat u goed zit en dat u niet ineens voor vervelende verassingen komt te staan. De systemen van Jablotron zijn daarnaast:

  • Met de mobiele telefoon te besturen
  • Op afstand te controleren
  • Zeer voordelig geprijsd

Met een Jablotron alarmsysteem kunt u met een gerust hart weg zijn van huis. Het zal namelijk zeker niet zo zijn dat een inbreker ver kan komen mocht het al lukken om de deur te forceren. Een systeem van Jablotron kan namelijk zo worden ingesteld dat het automatisch een signaal naar de alarmcentrale stuurt wanneer iemand ongewenst binnen komt. Ook wordt u zelf meteen op de hoogte gesteld doordat u een berichtje krijgt op uw telefoon. Dat is wel zo handig natuurlijk, maar ook wanneer u niet meteen naar huis kunt komen weet u tentminste zeker dat de mannen van de beveiliging wel bij u op de stoep staat om alles na te lopen.

Veel keuze bij Jablotron

Wanneer u kiest voor Jablotron heeft u keuze uit veel verschillende modellen. U vindt dus ongetwijfeld het alarmsysteem dat helemaal bij uw situatie past. Kies bijvoorbeeld voor de Electronics Line iConnect. Dit systeem is gemakkelijk te besturen via een app die u op uw telefoon installeert. Hierdoor staat u altijd in verbinding met uw alarmsysteem. Het is niet zo dat u bang hoeft te zijn dat iemand via de app op uw telefoon binnen kan komen. Alles is met wachtwoorden beveiligd en dus is het niet zo dat u uw hele systeem van de muur kunt halen wanneer uw telefoon gestolen wordt. Met Jablotron heeft u dus de beste systemen voor elke mogelijke ruimte. Bij het genoemde model is niet alleen de standaard beveiliging ingebouwd, maar ook een extra beveiliging. Het apparaat neemt namelijk foto’s via de foto PIR die standaard wordt meegeleverd. Dit systeem is ook via uw smartphone te bedienen. U kunt dus via de app aangeven dat het systeem een foto moet maken. Op elk gewenst moment kunt u dus zorgen dat er beeld wordt vastgelegd. Dit is zeer handig wanneer u het niet vertrouwt. Overigens is het systeem zodanig ingesteld dat het sowieso een foto maakt op het moment dat er afwijkend gedrag wordt gedetecteerd. U zult dus zelf niet op de foto komen te staan, omdat u het alarmsysteem van Jablotron op tijd uit kunt schakelen. Voor inbrekers wordt het op deze manier wel heel lastig om iets mee te nemen. Mocht het dan toch zo zijn dat ze de voordeur kunnen openen, dan wordt er meteen een foto gemaakt. Deze foto krijgt u direct op uw mobiel te zien. Zelfs wanneer het hele systeem door iemand van de muur wordt gehaald, is de foto en daarmee het gezicht van de inbreken, alsnog bij u bekend. U kunt dan bewijs geven van inbraak bij de politie en hier kan weinig tegenin gebracht worden. Ook is de dader op deze manier natuurlijk veel makkelijker te vinden. De alarmsystemen van Jablotron hebben dus vele voordelen.

Bestel snel uw alarmsysteem

U maakt uw huis veiliger met een goed draadloos alarmsysteem. Kies dus snel een systeem van Jablotron dat bij u past. Wanneer u overdag bestelt heeft u uw alarm al de volgende dag in huis. Ook hoeft u vaak geen verzendkosten te betalen. Alleen wanneer u voor minder dan 70 euro aan systemen bestelt, maar dat zal niet vaak voorkomen. De draadloze alarmsystemen van Jablotron zijn zeker niet duur, maar u betaalt natuurlijk wel voor de goede kwaliteit en voor dit technische hoogstandje als geheel. Bij deze systemen van Jablotron wordt uiteraard een zeer goede beschrijving voor de installatie meegeleverd, maar het kan natuurlijk zo zijn dat u zelf niet zo technisch bent. Dan is het verstandig wanneer u de hulp in kunt schakelen van een ervaren monteur. Bij Mr-Beveiliging kunt u deze hulp meteen bestellen. De monteur komt dan bij u langs om het gekochte alarmsysteem meteen te installeren. U hoeft dus niet meer lang zonder goede beveiliging van uw huis of bedrijfspand te zitten. Met goede beveiliging kunt u met een gerust hart uw huis verlaten.