Een wasmachine is onmisbare witgoed in ieders huis

deschouwwitgoed - WasmachineWelk modern huishouden heeft geen wasmachine? We kunnen het ons niet voorstellen dat u alles met de hand wast. Natuurlijk is dat de goedkoopste manier maar zelfs arme studenten gaan nog liever naar hun ouders met een tas vol vuile kleding dan dit met de hand te moeten doen. Toch was dit vele decennia terug wel de manier om kleding te wassen. We mogen behoorlijk dankbaar zijn voor de stroomvoorziening in ons huis en de technologische vooruitgang die ons onder andere de wasmachine opgeleverd heeft, naast vele andere vormen van witgoed. Naast de wasmachine hebt u vast een koelkast, vriezer, fornuis et cetera. En dan hebben we het nog niet eens gehad over technologische snufjes zoals de televisie en de computer. Staat u er weleens bij stil dat we nog vrij recent in de menselijke geschiedenis over dit soort apparaten beschikken? Zo is het nog helemaal niet zo vanzelfsprekend dat men een afwasmachine in huis heeft staan. Afwassen doet men vaak nog met de hand. Maar het wassen van kleding niet. Tenzij het natuurlijk gaat om bijzondere kledingstukken van gevoelige stoffen zoals zijde of van puur wol. Hoe dan ook, voor al uw katoenen en polyester kleding wilt u natuurlijk uw wasautomaat kunnen gebruiken. Is uw wasmachine al vele jaren oud? Dan zal de verkalking al in een vergevorderd stadium verkeren. Dat betekent dat het langer duurt voordat de wasmachine klaar is, er meer water en stroom nodig is en het er op neer komt dat u een dief van uw eigen portemonnee bent. Brengt u daarom uw wasmachine naar het grofvuil of lever het eventueel bij een tweedehands winkel. Als uw wasmachine nog niet al te oud is dan kunt u er nog een leuk bedrag voor vangen dat u vervolgens kunt investeren in een nieuwe wasmachine. Als u een nieuwe wasmachine wilt kopen dan hopen we dat u eens op onze website komt kijken. Wij van de Schouw witgoed verkopen diverse wasmachines van gerenommeerde topmerken zoals Miele, Siemens, Smeg en AEG. U kunt ons trouwens volgens via de sociale media. Ook wij zijn met onze tijd meegegaan en willen u graag zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen van veranderingen in ons assortiment. Het kan daarbij gaan om artikelen binnen onze catalogus die komen te vervallen en daardoor uit ons magazijn verdwijnen. We verkopen ze dan voor weinig geld dus maakt u vooral gebruik van die scherpe kortingen. Ook kan het gaan om nieuw witgoed dat wordt toegevoegd. Houd daarom onze Facebookstatus, Twitterfeed en YouTubekanaal scherp in de gaten! Feedback kunnen we erg waarderen.

Een wasmachine kopen kan een dure aangelegenheid worden

Maar niet als u eens op onze website rondkijkt. Want zoals we zonet al zeiden vindt u er soms mooie acties en kortingen. Zo ook op de wasmachine van uw dromen. Het is immers een hele investering om een nieuwe machine te kopen. Daarom is het slim om zo goedkoop mogelijk een wasmachine te vinden. Wij beloven u dat u hier de laagste prijzen kunt vinden. Tevens kunt u direct online bestellen. In principe hebben we alle artikelen steevast op voorraad en kunnen we direct na uw betaling overgaan tot het verzenden van uw bestelde artikelen. In principe duurt het nooit langer dan 48 uur totdat de bezorger bij de voordeur staat. Houdt u er wel rekening mee dat een wasmachine erg zwaar is. Er zit immers beton in verwerkt zodat de machine stabiel blijft staan als de trommel draait. Anders springt de wasautomaat een behoorlijk eind weg. Het zijn geen kleine apparaten. Zorg er daarom voor dat u de plek waar u deze machine neer wilt zetten goed op meet van te voren. Als u een dergelijke machine wilt kopen dan kunt u er op klikken en er alles over lezen. Naast de prijs vindt u ook de afmetingen zodat u kunt uitrekenen of het gaat passen. Moet de wasmachine de trap op? Meet dan uw trapgat. U wilt niet dat u er te laat achter komt dat het te smal is. We hebben vaak genoeg gezien dat daardoor de wasmachine terug moet worden gestuurd. Wij doen daar trouwens absoluut niet moeilijk over, het is eerder een vervelend voorval voor uzelf. Bij ons hebt u maar liefst 14 dagen retourrecht. Mocht er iets kapot zijn gegaan tijdens het vervoer of past de machine aldus niet door uw trapgat dan kunt u het vrijblijvend terugsturen. U krijgt dan direct uw geld terug of we sturen u een vervangend artikel op.

We hebben diverse soorten witgoed voor u in de aanbieding

Hebt u nog vragen over onze service? Schroom dan niet langer maar klim in de pen. U kunt ons altijd even opbellen, ons mailen of een medewerker aanspreken via de chat. Als u een wasmachine uit wilt zoeken dan hebt u heel wat te overwegen. Om uw keuze eenvoudiger te maken kunt u diverse categorie├źn aanklikken zodat uw zoekgebied wordt verkleind. Zo kunt u kiezen uit de volgende eigenschappen:

  • Kies uw favoriete merk uit en zoek binnen dit merk naar het model dat het beste bij u past
  • Geef uw minimum- en/of maximumbedrag aan
  • Geef aan hoe zwaar het vulgewicht van de trommel minstens moet zijn
  • Uiteraard kunt u ook de kleur aangeven
  • Technische specificaties kunt u verfijnen dor het toerental op te geven, het type motor uit te zoeken en u kunt aangeven of u waterbeveiliging wilt hebben.