De HP Z Book is de Rolls-Royce onder de laptops

Wilt u graag investeren in een nieuwe laptop? Kies dan voor de HP Z Book. HP, ook wel Hewlett-Packard, is een van de marktleiders in de ontwikkeling en verkoop van laptops, computers en randapparatuur. De HP Z Book is een zeer populair model maar wel een van de duurdere varianten van HP. Op dit moment kunt u van de HP Z Book de 14, 15 en 17 inch modellen kopen. Deze maat wordt gebruikt om het formaat beeldscherm aan te geven. U begrijpt dat de 14 inch model goedkoper is dan de 17 inch. Maar dat is zeker niet het enige dat de prijs bepaalt. Kijkt u eens op beat-it.nl. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van deze elektronica. Van pc’s tot aan laptops en van software tot aan printerkabels, bij ons kunt u het allemaal bestellen. We leveren zowel in het groot aan kantoren en bedrijven als in het klein aan particulieren. Afijn, de HP Z Book is absoluut een paradepaardje en kan zowel gebruikt worden voor zware programma’s op het werk als om mee te gamen. Als u niet een dure iMac wilt kopen maar liever het Windows besturingssysteem gebruikt dan komt u al snel uit bij de HP Z Book als u een betrouwbare laptop wilt hebben waar u heel wat jaren mee vooruit kan.

Koop bij ons de HP Z Book tegen een scherpe prijs

Zoals we in de vorige paragraaf beschreven is de prijs van de HP Z Book afhankelijk van onder andere het scherm. Maar dat is zeker niet de enige reden waarom de prijzen zo uiteenlopen. Andere redenen zijn:

  • De hoeveelheid RAM-geheugen,
  • Het harde schijf geheugen, dus de hoeveelheid GB’s en TB’s,
  • En de videokaart.

Doordat er grote variaties in deze onderlinge onderdelen voorkomen kunnen prijzen met meer dan 2000 euro uiteenlopen. U hebt dus nog heel wat uit te zoeken voordat u een HP Z Book gaat kopen. Daar wilt u vast en zeker wel wat hulp bij gebruiken. Het treft dat er altijd iemand voor u klaar zit achter de online chat. Spreek gerust een medewerker aan, hij kan u alles vertellen over de HP Z Book die u voor ogen hebt. Wilt u liever op een andere manier contact met onze klantenservice omdat u een zeer specifieke en technische vraag hebt? Stuur ons dan een e-mail of bel ons op. U kunt niet alleen een HP Z Book online bestellen, u kunt ook een leasetermijn afspreken. In dat geval leaset u de HP Z Book voor minstens 1 jaar tot maximaal 3 jaar.

Vergeet u niet om er accessoires bij te kopen?

Leasen is voordelig omdat u dan per maand een vooraf afgesproken bedrag betaalt. Wilt u liever de eigenaar zijn van een laptop zijn, dan kunt u uw gegevens direct invullen en betalen via iDEAL, PayPal of uw credit card. Alle afgebeelde producten hebben wij steevast op voorraad. Als u daarom vandaag bestelt dan hebt u uw elektronica morgen al in huis. Er zijn geen verzendkosten aan verbonden en het is zelfs mogelijk om na levering pas te betalen. Dan kunt u het eerst in alle rust uitproberen, u hebt namelijk 14 dagen retourrecht. Ten slotte willen we u er op wijzen dat we diverse accessoires verkopen. Gebruikt u de laptop voornamelijk stationair? Koop er dan een extra muis bij, of boxjes zodat u beter geluid hebt tijdens het werk of gamen. Een beschermende hoes is zeker geen overbodige luxe als u vaak met de laptop reist. De hoes beschermt tegen stoten en valpartijen en kunt u personaliseren zodat u uw laptop overal kunt herkennen.