De visie van Leo Houkamp

succesaantafel - Leo HoukampAls ondernemer is het leven niet altijd even eenvoudig. Je moet concurreren in een harde wereld, waarbij iedereen uit is op eigen succes. Veel ondernemers krijgen het daarom de eerste paar jaar zwaar te verduren, terwijl zij proberen hun positie in hun sector veilig te stellen. Leo Houkamp is een succesvolle televisieproducent en zelfstandig ondernemer. Hij besloot zijn invloed te gebruiken om jonge ondernemers een platform te bieden om zich aan op te trekken. Hij ontwikkelde het programma ‘Succes aan Tafel’ waarin elke week vijf of zes gasten hun visie geven op de laatste ontwikkelingen in hun sector. Belangrijke mensen uit het bedrijfsleven, waaronder CEO’s en managers, worden geïnterviewd over zakelijke thema’s, waar zij veel verstand van hebben. De gasten gaan met elkaar in discussie om zo problemen in hun vakgebied aan de kaak te stellen. Het format werd ontwikkeld door Leo Houkamp, de presentatie is in handen van Bert Kuizinga. De visie achter het programma is simpel te doorgronden: leer van elkaar en gebruik nieuwe strategieën om snel succesvol te worden. Leo Houkamp kan dit weten, hij is zelf groot geworden met talloze eigen initiatieven:

  • Diverse televisieprogramma’s
  • Hotels in binnen- en buitenland
  • Nationale Business Succes Awards Instituut
  • Leo’s borrels

Naast Succes op Tafel is Leo Houkamp de man achter diverse andere tv-programma’s. Hierbij kun je denken aan Verbouwingstrends, Altijd Jong en De Succesfactor. Over het algemeen hebben de programma’s één algemeen thema: succes is een keuze. Wanneer jij je voldoende inzet voor een bepaalde zaak, dan zal dat uiteindelijk tot resultaat leiden. Leo Houkamp bezit verschillende hotels in binnen- en buitenland. Verder is hij medebedenker van het Nationale Business Succes Awards Instituut. Dit instituut richt zich op het creëren van bewustzijn. Men organiseert lezingen om studenten te basis van het ondernemerschap bij te brengen. Tijdens deze lezingen doen succesvolle ondernemers hun zegje over het ondernemersbestaan. Hierbij komt de visie van Leo Houkamp duidelijk naar voren. Volgens Houkamp kunnen personen en bedrijven altijd succesvol zijn, mits ze dit echt willen en hier genoeg aandacht aan besteden.

De borrels van Leo Houkamp

Vier keer per jaar organiseert Leo Houkamp ‘Leo’s borrel’ waar iedere keer honderden enthousiaste ondernemers op af komen. Succesvolle ondernemers komen hier samen om te netwerken, of om nieuwe kennis op te doen in hun vakgebied. Bekende gasten en optredens van de beste DJ’s zorgen ervoor dat de borrel ook in het buitenland hoog staat aangeschreven. Tickets zijn verkrijgbaar voor iedereen die daar interesse in heeft. De borrels zijn de culminatie van de visie van Leo Houkamp. Door mensen bij elkaar te brengen en hen te vermaken, weet hij bruggen te slaan tussen verschillende beroepsgroepen. Als jonge ondernemer is dit een event dat je absoluut niet mag missen. Voor meer informatie over Leo Houkamp en zijn verschillende initiatieven surf je naar http://succesaantafel.tv/leo-houkamp-succes-aan-tafel/. Op deze site krijg je een compleet overzicht van de succesvolle televisieproducent, die op eigen kracht een grote achterban heeft verzameld. Ook lees je hier meer over het programma Succes aan Tafel en over de visie achter de opnames.

Aanwezig in de studio

Ben jij een beginnend ondernemer en wil jij graag een keer bij een opname van Succes aan Tafel aanwezig zijn? Surf dan naar bovenstaande site en meld je aan. Tijdens je aanmelding kun je een motivatie opgeven, zodat je voor jezelf helder hebt waarom je de uitzending bezoekt. Meld je op tijd aan, zodat je snel een plek hebt in de studio. Leo Houkamp is een drijvende kracht voor ondernemend Nederland, bekijk zijn werk op het internet of op televisie.