Deze makelaar uit Tilburg wil u graag helpen

Bent u op zoek naar een makelaar in Tilburg dat u kan helpen bij de verkoop of aankoop van een huis in Tilburg en omstreken? Dan bent u bij becx.nl aan het juiste adres. Er zijn grofweg 3 redenen waarom u bij ons aanklopt:

  • U wilt eens weten wat de waarde is van uw huis. Bij deze makelaar uit Tilburg vindt u diverse taxateurs die dit voor een mooi prijsje kunnen doen. Misschien kiest u er dan wel voor om uw huis te verkopen.
  • Als u er voor kiest om uw huis te verkopen dan kunt u dat tevens door deze makelaar uit Tilburg laten regelen. We stellen bijvoorbeeld een mooie advertentie op en helpen u bij al het papierwerk.
  • Liever een huis kopen? Kijk dan eens op de website van deze makelaar uit Tilburg naar het huidige aanbod. U vindt niet alleen prachtige huizen in Tilburg maar ook in onder andere Oisterwijk, Loon op Zand en Diessen.

Het is nog niet zo eenvoudig is om onroerend registergoed zonder professionele hulp te verkopen. U moet immers met de notaris rond de tafel en de akte uiteindelijk overdragen aan de koper. Deze makelaar uit Tilburg kan u daarbij adviseren zodat u een bod krijgt dat de huidige waarde van het huis eer aan doet.

De makelaar in Tilburg kan u helpen bij de koop en verkoop van huizen

Becx is een makelaar uit Tilburg dat al meer dan 40 jaar in het vak zit. We hebben daardoor de vereiste ervaring om voor u te onderhandelen. Reken er maar op dat u waar krijgt voor uw geld. We zijn aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Dat heeft als voordeel dat betrouwbaarheid en integriteit gewaarborgd blijven. Deze makelaar uit Tilburg is betrouwbaar en transparant. We doen niets zonder met u te overleggen. Of het nu gaat om het maken van een afspraak voor een bezichtiging bij u thuis, het uitbrengen van een bod of het plaatsen van uw woning op een huizenverkoopsite als Funda. We horen graag van u hoe u dit soort zaken het liefste wilt aanpakken. Gaat u met ons in zee, dan mag u diverse telefoontjes en e-mails van ons verwachten. En dat is enkel goed nieuws want dat betekent in principe dat we al een geïnteresseerde hebben gevonden voor uw koophuis of dat het bod dat u hebt uitgebracht wellicht is geaccepteerd! We hebben er voor gekozen om ons niet met de nieuwbouw te bemoeien. Dergelijke nog te bouwen projecten zult u daarom niet aantreffen in ons aanbod. We houden ons bezig met de koop en verkoop van bestaande huizen in en rond Tilburg.

Neemt u gerust even contact op als u nog vragen hebt

Is Noord-Brabant de provincie van uw dromen en wilt u graag naar het centraal gelegen Tilburg verhuizen? Wacht dan niet langer maar kijk naar de diverse mogelijkheden die deze makelaar uit Tilburg u biedt. Hebt u vragen over onze diensten? Neemt u dan even contact op met onze klantenservice. We zijn tijdens kantooruren uiteraard telefonisch bereikbaar en u kunt ons ook bereiken door een e-mail te sturen. Wilt u liever direct een persoonlijk gesprek? Maak dan een afspraak met onze taxateur. Of komt u eens langs bij ons op kantoor. U vindt de makelaar in Tilburg van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur aan het Piusplein 59 En op zaterdag bent u op afspraak van harte welkom. Dat is wel zo handig als u doordeweeks moet werken en geen vrij kunt krijgen om de makelaar in Tilburg te bezoeken.