Dozen voor verzending van pakketten

Wie een eigen bedrijf of eigen webwinkel heeft, zal regelmatig pakketten moeten versturen. Hiervoor gebruikt u uiteraard goede dozen, zodat u er zeker van kunt zijn dat de bestelling ook daadwerkelijk in goede orde bij de ontvanger aankomt. Het is immers erg vervelend als u iets verstuurt en u hoort later van de andere partij dat het pakket met beschadiging is aangekomen of dat de artikelen die in de doos zaten beschadigd zijn. Om ervoor te zorgen dat de verzending zo goed mogelijk verloopt, is het in de eerste plaats van belang dat er gekozen wordt voor de juiste maat doos. Dozen zijn natuurlijk in heel veel verschillende afmetingen te krijgen, maar u wilt het liefst dat ze zo goed mogelijk aansluiten bij het product dat u er in wilt verpakken. Hoe beter de verpakking aansluit, hoe kleiner de kans op beschadigingen immers is. Natuurlijk kunt u de loze ruimte in de doos opvullen met speciale opvulmaterialen, maar beter is het uiteraard om te kiezen voor passende dozen waarbij u maar weinig opvulmateriaal hoeft te gebruiken. Het product kan dan niet veel heen en weer schuiven en zo houdt u de kans op schade zo klein mogelijk.

Veel keus in dozen

Als u naar geschikte dozen zoekt, dan zijn er natuurlijk verschillende zaken van belang. Het eerste hebben we hier zojuist al vermeld, namelijk dat de maat goed moet zijn. Maar daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat het materiaal sterk genoeg is. Verzendt u enkel artikelen die een lichtgewicht hebben, dan kunt u volstaan met golfkartonnen dozen met een enkele golf. Zijn de producten die u wilt laten vervoeren zwaarder, dan is een dubbele golf zeker geen overbodige luxe. Bij zware zendingen kan het ook aan te raden zijn om te kiezen voor tabaksdozen, deze zijn extra sterk en daardoor zeer geschikt voor pakketten met een hoog gewicht. Naast maat en sterkte van de doos, is er nog een punt waarover u een beslissing moet nemen en dat is of u kiest voor blanco exemplaren of voor bedrukte dozen. Het laten bedrukken kost uiteraard wat geld, maar dan is het wel zo dat uw logo er mooi op staat en dat het voor de ontvanger dus meteen duidelijk is van wie het pakket afkomstig is. Er is dus voor beide opties wel wat te zeggen.

Dozenhal biedt vele mogelijkheden

Bent u op zoek naar geschikte dozen, dan zult u deze zeker kunnen vinden bij Dozenhal. Bij hen profiteert u namelijk van:

  • 2500 formaten op voorraad
  • mogelijkheid tot op maat maken
  • mogelijkheid tot bedrukken
  • eigen transportservice, dus snelle levering
  • nieuwe en gebruikte exemplaren verkrijgbaar

Wilt u voordelig inkopen, dan is het kiezen voor gebruikte dozen een uitstekende keus. Deze zijn vaak slechts eenmaal gebruikt en verkeren nog in een zeer goede staat. Uiteraard voldoen ze aan alle kwaliteitseisen. Groot voordeel is dat u hiermee het milieu spaart en uw portemonnee, want de prijzen hiervoor liggen een stuk lager. Dat maakt het natuurlijk erg interessant om hier voor te kiezen. Door de grote voorraad die zij hebben, kunnen zij bovendien altijd zeer snel leveren en hebben zij in de meeste gevallen de voor u ideale doos in het assortiment. Mocht dat niet het geval zijn, dan kunt u via de speciale online functie zelf uw ideale doos laten maken. Op die manier weet u helemaal zeker dat deze goed zal passen. Of u dus op zoek bent naar nieuwe dozen of gebruikte, naar bedrukte of blanco exemplaren, grote of kleine, Dozenhal kan ze u altijd snel leveren!