Eenvoudig een epoxy vloer realiseren

Het afwerken van vloeren of wanden, of het maken van een dikke vloer, kan eenvoudig met diverse epoxy producten die u via www.decochip.nl kunt bestellen. Op deze website is een groot aanbod beschikbaar met diverse soorten en kleuren epoxy gietvloeren en coatings. U kunt deze producten bestellen en gemakkelijk zelf aanbrengen. Door bijvoorbeeld de epoxy coating op wanden of vloeren aan te brengen krijg u een sterke vloer of wand die erg slijtvast is en dus lang mee zal gaan. Alles wat u er voor nodig heeft om dit zelf te doen zijn enkele potten met de epoxy in een kleur naar keuze en wat kwasten. Het is dus erg eenvoudig om op deze manier zelf te zorgen voor sterke vloeren en wanden. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn in werkplaatsen, kantoren, maar ook zeker in woningen met een industrieel karakter. De epoxy die u via www.decochip.nl kunt bestellen is bovendien erg scherp geprijsd en u hoeft zich dan ook geen zorgen te maken dat u te veel moet betalen. U kunt veel verschillende soorten van de epoxy bij ons vinden zodat u altijd de kleur en bijvoorbeeld de hoeveelheid glans zelf kunt kiezen. Het bestellen is erg eenvoudig en u kunt één voor één de opties aanvinken zodat u precies krijgt waar u naar op zoek bent. Wij zorgen er uiteraard voor dat uw bestelling zo snel mogelijk bij geleverd zal worden zodat u er vervolgens mee aan de slag kunt.

Leer zelf met epoxy werken

Het aanbrengen van bijvoorbeeld de gietvloer of de epoxy coating is erg gemakkelijk om te doen. Als u het toch liever eerst wat onder de knie wilt krijgen dan kunt u bij ons een gratis cursus volgen zodat u dit kunt oefenen en het eenvoudig thuis of op uw werk kunt gaan doen. U kunt zelf aangeven op welke dag u langs wilt komen om de workshop of cursus te volgen en u bent vervolgens van harte welkom om bij ons in Vaassen te komen. Op deze manier is het extra voordelig om bij ons de diverse producten te bestellen omdat wij u zelfs nog helpen bij het onder de knie krijgen van dit materiaal. U zult bovendien zien dat er erg veel verschillende toepassingen zijn waar de epoxy producten kunnen worden gebruikt. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te gebruiken voor de volgende zaken:

  • Wanden en vloeren
  • Badkamers (anti-slip)
  • Keukens en werkbladen
  • Zwembaden
  • Reparatie van vloeren
  • Bescherming van wanden en vloeren
  • Vee- en transport loer

Zoals u kunt lezen is het een erg handig product om in huis te halen voor diverse doeleinden. U kunt bij ons rekenen op de hoogste kwaliteit en de meeste keuze qua kleur. Kies daarom voor www.decochip.nl als u een goed adres zoekt om diverse epoxy producten te bestellen.

Alle accessoires verkrijgbaar

Natuurlijk kunt u bij ons direct alle andere artikelen die u nodig kan hebben bij het aanbrengen van de epoxy hars of gietvloer bestellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kwasten en rollers, maar ook aan reinigingsmaterialen. Daarnaast verkopen wij egaline en producten om een schraaplaag te creëren. Hierdoor kunt u de vloer goed egaal maken voordat u de hars er overheen gaat gieten. De diverse soorten die wij verkopen zijn bovendien eenvoudig te vinden door te klikken op het kopje ‘assortiment’. Hier staat alles wat wij u kunnen leveren. Mocht u onverhoopt nog vragen hebben of bijvoorbeeld een offerte willen aanvragen dan kunt u natuurlijk altijd even met ons mailen of bellen. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste producten!