Een duurzaam dak dat een leven lang mee gaat met EPDM rubber

Een dak boven je hoofd is erg fijn, maar het is helemaal fijn als dit dak niet lekt en het is nog veel fijner als je er de rest van je leven geen omkijken meer naar hebt. Het is daarom verstandig om gebruik te maken van EPDM rubber. Dit is een duurzaam materiaal dat minimaal 50 jaar meegaat. Er vanuit gaande dat je op tussen je 30ste en 40ste een huis koopt en een dak aanbrengt, is het dus zeker dat je letterlijk de rest van je leven goed zit. Als je immers 30 bent als je een huis koopt en EPDM rubber aanbrengt, dan zit je tot je 80ste/90ste goed. De meeste mensen blijven niet thuis wonen in een groot huis en gaan op latere leeftijd naar een aanleunwoning of een bejaardenhuis. Dus in de periode dat ze daadwerkelijk het gekochte huis bewonen hebben ze niet te maken met herstelwerkzaamheden aan het dak. Omdat het een duurzaam materiaal betreft krijg je vaak ook vele jaren garantie op EPDM rubber. Garanties kunnen oplopen tot wel 15 jaar. Deze garantie is gemakkelijk te geven, want alleen als er sprake is van constructiefouten zal je na het leggen van EPDM rubber problemen ervaren. Maar de kans is klein, want huizen worden tegenwoordig gebouwd via een bouwpakket. Het bouwen van een huis is vaak lopende bandwerk. Dan nog kunnen er problemen ontstaan omdat het EPDM rubber verkeerd is aangebracht. Ook de kans hierop is klein, omdat het aanbrengen van EPDM materiaal en dus ook de rubber zeer eenvoudig is. Je hebt er niet eens een klusjesman voor nodig. Wat je nodig hebt is een beetje inzicht en het juiste materiaal. Het huidige EPDM materiaal is eenzijdig te verlijmen. Dit maakt het aanbrengen des te makkelijker. Tevens zijn de ontwikkelingen op het gebied van EPDM al zo ver gevorderd dat je er geen talk meer nodig is. Een gebrek aan talk is goedkoper en het zorgt ervoor dat je EPDM rubber eenvoudig kunt aanbrengen. Mocht je zeker willen weten dat het goed wordt aangebracht, dan kun je natuurlijk altijd gebruik maken van een professional die de boel aanbrengt op het dak. Als je twee linkerhanden hebt, dan is het sowieso verstandig om hiervoor te kiezen. De vraag die nu nog rest is waar je EPDM rubber kunt kopen.

EPDM rubber koop je via epdmxl.nl

Als je wat wilt bestellen, dan ga je het internet op. Vrijwel alles is tegenwoordig te bestellen via het internet en als je het niet kunt bestellen, dan kun je de artikelen die je wilt kopen in ieder geval wel bekijken op de websites die bij de fysieke winkels horen. Dus ook EPDM materiaal kun je gewoon bestellen via de webwinkel, in dit geval is dat dus epdmxl.nl. Je kunt hier terecht voor EPDM rubber, maar natuurlijk kun je ook allerlei andere EPDM artikelen kopen zoals:

  • EPDM dakpakketten
  • EPDM dakfolie
  • EPDM stroken
  • EPDM lijmen en kitten

Voor een compleet overzicht van alle artikelen die je kunt kopen, kun je het beste even een kijkje nemen op de website.

Daarom kies je voor EPDM XL

Mocht je je afvragen of er nog andere webwinkels zijn waar je het juiste materiaal kunt bestellen, dan is het goed om te weten dat je bij epdmxl.nl toch echt aan het beste adres bent. Dit is vanwege het feit dat de prijzen erg laag zijn. De prijzen die je op site ziet zijn inclusief btw, dus de prijzen worden niet opeens hoger als je ze toevoegt aan de winkelwagen. Verder kun je 24/7 online bestellen. Lees meer..