Een foto voor Linkedin laten maken

Wilt u graag een foto voor Linkedin maken? Dan zoekt u waarschijnlijk een professionele studio want u wilt professioneel op de foto komen. Een foto voor Linkedin kunt u daarom door ons laten maken mits u in de omgeving van Enschede woont. Want daar vindt u onze professionele studio. Kijk snel op Je leukste foto als u benieuwd bent hoe het er van binnen uit ziet want we hebben gave foto’s van 360 graden gemaakt van het interieur. Een foto voor Linkedin maken is verstandig als u wilt gaan netwerken. Dit is het ultieme sociale medium voor het leggen van zakelijke connecties. Denkt u daarbij aan het solliciteren op banen maar ook het samenbrengen van ondernemers. Het is als het ware uw digitale zakelijke visitekaartje. Laat daarom een professionele foto voor Linkedin maken zodat u goed in beeld wordt gebracht. Het zal u wellicht niet verbazen dat men ondanks een hoge opleiding ook op het uiterlijk let. Dat is een extra reden om goed voor de dag te komen. In tegenstelling tot het laten maken van pasfoto’s is dit een service die meer tijd in beslag neemt. Het is daarom verstandig om van te voren even te boeken. U krijgt natuurlijk een kopje koffie en thee en u hebt de mogelijkheid om uw haar en make-up bij te werken voordat de shoot gaat beginnen.

Een foto voor Linkedin die uitstraalt waar u voor staat

Met een foto voor Linkedin kunt u uw profiel extra glans geven. Als u kiest voor onze studio dan kiest u in dit geval voor de Social Media profielfoto. Wat mag u dan van ons verwachten als u een foto voor Linkedin wenst?

  • De gehele shoot kost u slechts 60 euro inclusief BTW.
  • U krijgt altijd 6 foto’s mee die u mag houden. Dit zijn digitale foto’s die u overal rechtenvrij voor mag gebruiken en dus ook kunt gebruiken als foto voor Linkedin.
  • Als u met 2 of meer personen komt dan krijgt u maar liefst 20 procent korting op de fotoshoot.
  • De shoot zelf duurt maar een kwartier en vervolgens bewerken we uw foto voor Linkedin met het softwareprogramma Photoshop zodat u ze direct mee kunt nemen.

Ziet u het wel zitten om een foto voor Linkedin bij Jeleukstefoto te laten schieten? Bel of e-mail ons dan direct zodat we u snel in de agenda kunnen zetten. We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag, van 09:00 uur tot 17:30 uur. Bent u benieuwd naar het personeel? Ga dan naar de website want daar vindt u naast de foto’s van onze werknemers tevens een kort zwartwitfilmpje.

Komt u eens langs in Hengelo

Naast het maken van een foto voor Linkedin kunt u nog veel meer van ons verwachten. We kunnen hele bedrijfsreportages maken zodat u foto’s van uw bedrijf, magazijn, fabriek en producten op uw eigen website kunt zetten. Particulieren zijn ook welkom. Niet alleen voor pasfoto’s maar ook voor familieportretten, als u een dagje model wilt zijn, voor het maken van glamourfoto’s en nog veel meer. Ten slotte is het mogelijk om niet alleen bedrijfsfoto’s te maken maar ook een bedrijfsfilm. Leuk voor op uw website of als televisiespotje. Wilt u kunnen uitleggen wat u zoal kunt zodat u een goed CV filmpje hebt voor Linkedin en om het te gebruiken om mee te solliciteren? Ook een dergelijk filmpje kunnen we voor u schieten en bewerken. In dat filmpje vertelt u kort maar krachtig wie u bent, wat u zoekt, wat u te bieden hebt en wat u toevoegt aan het bedrijf waar u wilt werken. Lees meer