Een goedkope kinderfiets 14 inch online bestellen

Is uw kind of kleinkind tussen de 3 en 5? Kan het al fietsen, maar is het zo snel gegroeid dat het eerste fietsje inmiddels wat te klein is? Voor het comfort en de veiligheid van uw kleine is het belangrijk dat hij of zij op een passende fiets fietst. Maar welke maat heeft u nu nodig? De meeste kinderen in deze leeftijdscategorie zullen goed kunnen fietsen op een 14 inch kinderfiets. 14 inch duidt hier op de wieldiameter. Maar het kan natuurlijk zo zijn dat uw kind of kleinkind klein of juist groot is voor zijn of haar leeftijd. Voor de kleinere 3-5 jarigen kan een 12 inch kinderfiets beter zijn dan een kinderfiets 14 inch. De groteren passen soms al prima op een 16 inch kinderfiets. 14 inch is geschikt voor kids met een lichaamslengte tussen de 98 en 104 centimeter, of een kledingmaat die hierbij aansluit, dus 98 tot 104. Dit is dus een gemakkelijk manier om te bepalen welk formaat fietsje geschikt is voor uw zoon of dochter. Maar niet alleen de maat bepaalt of de nieuwe fiets bij uw kind of kleinkind zal passen. Ook de kleur en het ontwerp zijn hierbij belangrijk. Kinderen in deze leeftijdscategorie weten vaak al heel goed wat ze aanspreekt en hoe ze gezien willen worden. U kunt ze dus erg blij maken met een hierbij aansluitende kinderfiets 14 inch. Bekijkt u eens het assortiment van de webshop Leuke Kinderfietsen. Dit is een specialist in het aanbieden van goede, goedkope kinderfietsen in veel verschillende kleuren en varianten. Het zal hier dan ook niet moeilijk zijn om een variant te vinden die bij uw kleine in de smaak zal vallen! Wat dacht u bijvoorbeeld van zo’n stoere cruiser van Yipee, of juist een sierlijk model met Disney Princess kleuren en prints? In de categorie kinderfiets 14 inch vindt u deze en nog veel meer leuke varianten! Omdat kinderen tussen de 3 en 5 vaak nog zeer snel groeien, is het verleidelijk om een fiets op de groei te kopen. Dit is echter niet zo verstandig in verband met de veiligheid van uw kind. Het moet goed met de voeten bij de grond kunnen, dus kies het juiste formaat fiets. Doordat de prijzen zo aantrekkelijk zijn, scheelt het toch als u over enige tijd uw kinderfiets 14 inch moet verruilen voor een kinderfiets 16 inch. Daarnaast heeft het bestellen van een kinderfiets 14 inch bij deze gespecialiseerde online aanbieder van kinderfietsen nog vele andere voordelen. Deze hebben we hieronder voor u op een rijtje gezet!

De voordelen van online een nieuwe kinderfiets 14 inch bestellen

Een nieuwe kinderfiets 14 inch online bestellen biedt u veel voordelen, in ieder geval als u dit doet bij www.leukekinderfietsen.nl. Hierbij profiteert u namelijk van:

  • goede service
  • hoge kwaliteit
  • een ruim assortiment
  • scherpe prijzen en aanbiedingen
  • voordelige verzending
  • snelle bezorging
  • veilig en online betalen

Maak uw kind blij met een nieuwe kinderfiets!

Kinderen die aan hun tweede fiets toe zijn, zullen hier soms al intensief gebruik van maken. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit. Bij www.leukekinderfietsen.nl bent u hiervoor aan het juiste adres. Alleen solide, mooi afgewerkte fietsen worden in het assortiment opgenomen. Bovendien kunt u altijd advies vragen aan een van de klantvriendelijke medewerkers. U heeft de keuze uit veel varianten. De prijzen zijn scherp, zeker als er aanbiedingen zijn. Ook voor de verzending hoeft u niet teveel te betalen: bestelt u een fiets voor meer dan 100 euro, dan is deze zelfs gratis! U heeft de fiets van uw keuze doorgaans binnen 2 tot 4 werkdagen al in huis. Surf snel naar de webshop om uw keuze te maken!