Een Qi wireless charger kopen voor mijn telefoon

Ik ben iemand die vaak erg lang met zijn telefoon doet en mijn vorige telefoon heb ik bijna vier jaar gebruikt. Deze telefoon was ondertussen al een beetje ouderwets en ik zag een groot verschil met nieuwe telefoons, vandaar dat ik graag een andere telefoon wilde kopen. Online kon ik voordelig een tweedehands telefoon kopen, die nog maar een paar maanden oud was. Deze telefoon kan je draadloos opladen, maar de oplader had ik niet bij mijn aankoop gekregen. Via de website 123megastore.nl kon ik voordelig een Qi wireless charger kopen en vind de oplader erg handig. Ik doe altijd erg lang met mijn telefoon, omdat ik het niet nodig vind om elk jaar, of elke twee jaar een nieuwe telefoon te kopen. Er komen altijd snel nieuwe telefoons uit, maar de verschillen vind ik niet zo groot, omdat je vaak precies dezelfde dingen kunt doen. Mijn vorige telefoon had ik bijna vier jaar en werkte nog perfect. Ik merkte na jaren van gebruik dat de verschillen met nieuwere telefoons er wel was, voornamelijk met de kwaliteit van foto’s. Ik besloot om een nieuwe telefoon te kopen en kon voor een goede prijs een telefoon kopen die slechts een paar maanden waren gebruikt. De verkoper vertelde mij dat de telefoon draadloos kan worden opgeladen met een Qi wireless charger, maar kon de oplader niet meer vinden. Mijn oude telefoon kon niet draadloos worden opgeladen, daarom leek dit mij eerst overbodig, maar een collega raadde mij aan om hier wel een oplader voor te kopen. Hij gebruikt de draadloze oplader op werk als standaard en ondertussen wordt zijn telefoon opgeladen. Met een Qi wireless charger kan je zeer gemakkelijk opladen en hierdoor heb je bijna nooit last van een lege batterij. Ik had interesse in zo een oplader, maar alleen als ik het apparaat voor een goede prijs kon kopen.

Voor een goede prijs een Qi wireless charger gekocht

Online zocht ik naar website waarop ik een Qi wireless charger kon kopen en vond een aantal websites. Ik vond ook de website 123megastore.nl en zag dat zij veel apparaten en gadgets verkopen. Op hun website vond ik een verschillende opladers en ook een draadloze oplader die geschikt is voor mijn telefoon. De oplader kan gebruikt worden als standaard en ondertussen wordt de telefoon opgeladen zonder kabels. De Qi wireless charger was voor een goede prijs te koop en besloot om er eentje te bestellen.

Gemakkelijk mijn telefoon opladen

De Qi wireless charger kwam de volgende dag al binnen en ik besloot de oplader mee naar mijn werk te nemen. Ik gebruik de oplader nu een tijdje en vind het apparaat zeer handig. Ik kan gemakkelijk mijn telefoon opladen en de oplader gebruiken als standaard. Ik hoef de telefoon alleen maar neer te leggen op de standaard en de telefoon wordt automatisch opgeladen. Ik ben erg blij met mijn aankoop en vind 123megastore.nl een goede keuze.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in apparaten en gadgets
  • Ik kocht bij hun een Qi wireless charger voor een goede prijs
  • Mijn bestelling kwam de volgende dag aan
  • De oplader is erg handig