Waar vindt u een goede dakdekker in Enschede?

Ons dak begon afgelopen jaar ineens heel erg te lekken. Dat was heel vervelend want wij hadden net alles geschilderd in ons huis en nu moesten wij dus heel snel ingrijpen om een grote ramp te voorkomen. Wij hebben toen bekeken wat wij het beste konden doen en wij hebben toen gezien dat wij op zoek moesten naar een dakdekker in Enschede. Wij hebben namelijk zelf weinig verstand van zaken en wij hebben gekeken hoe wij spijkers met koppen konden laten slaan door een dakdekker in Enschede die verstand van zaken had. Wij hebben toen overal gezocht naar de beste dakdekker in Enschede en wij zijn uiteindelijk bij de mensen van primadak.com uitgekomen. Deze mensen hebben namelijk heel veel goede reviews mogen ontvangen en dat was voor ons dan ook een teken dat dit een goede dakdekker in Enschede is. Wij hebben even contact met deze dakdekker in Enschede opgenomen omdat wij graag van hen wilden weten of wij al op korte termijn door hen geholpen konden worden. Wij hebben toen aangegeven dat wij haast hadden omdat het water steeds in grotere hoeveelheden door ons plafond kwam stromen. Vandaar dat wij gekeken hebben wat wij het beste konden gaan doen. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer deze dakdekker in Enschede konden uitnodigen om te zien wat zij voor ons konden betekenen. Gelukkig had deze dakdekker in Enschede tijd voor ons en hij is meteen een keer bij ons komen kijken om te zien wat hij voor ons kon doen. Wij hebben toen te horen gekregen dat het niet een enorme klus voor deze dakdekker in Enschede zou zijn om ons dak te repareren. Er moest namelijk een nieuwe laag dakleer worden aangebracht en als dit klaar was, was ons dak waarschijnlijk weer als nieuw aldus deze dakdekker in Enschede. Wij zijn daarom meteen gaan informeren naar de kosten die wij zouden moeten betalen en wij kregen te horen dat deze niet hoog zouden zijn. Genoeg reden dus om hen meteen opdracht te geven om voor ons aan de slag te gaan want wij wilden graag weer een goed dak hebben. 

Deze dakdekker in Enschede heeft vakwerk geleverd

Nog geen twee dagen later stond deze dakdekker in Enschede al weer bij ons op de stoep omdat hij ons dak meteen kon repareren. Wij hebben deze dakdekker dus vriendelijk onthaald en hij is meteen voor ons aan de slag gegaan. Wij zijn blij dat wij voor dit bedrijf hebben gekozen want zo snel waren wij ergens anders waarschijnlijk nooit geholpen. Wij kunnen dit bedrijf daarom ook van harte aanraden omdat u hier heel goed en deskundig geholpen kunt worden. 

Ons dak is weer als nieuw 

Wij zijn blij dat wij ons dak hier hebben laten repareren en wij zijn er nu zeker van dat er geen water meer in ons huis kan binnendringen. Kortom:

  • Wij zijn blij dat wij zaken zijn gaan doen met dit bedrijf 
  • Wij kunnen weer jaren vooruit met ons dak 
  • Wij gaan dit bedrijf zeker vaker inschakelen voor onderhoud aan ons dak

Meer weten? Kijk dan ook nog even op primadak.com