Waar kan ik een close-in boiler van 10 liter kopen?

Wij hebben thuis al langer problemen met warm water in de keuken en wij besloten om er eindelijk wat aan te doen. De boiler staat bij ons op zolder en het duurt erg lang voordat wij beneden warm water hebben. Voor het toilet maakt dit niet uit, maar in de keuken gebruiken wij wel veel warm water en moeten te lang wachten, ondertussen spoelt het koude water weg. Wij hadden al verschillende keren gevraagd aan een monteur om het probleem te verhelpen, maar blijkbaar was dit niet zo gemakkelijk, of zou dit veel geld kosten. De laatste monteur raadde ons aan om een close-in boiler van 10 liter te plaatsen in de keuken, omdat dit een gemakkelijke oplossing zou zijn. Bij het bedrijf boilergarant konden wij een voordelige boiler kopen en die kon ik gemakkelijk zelf plaatsen, sindsdien hebben wij zeer snel warm water in de keuken. Wij storen ons al erg lang aan hoe lang wij moeten wachten, voordat er warm water in de keuken is. Wij hebben een boiler op zolder staan en die is nog niet aan vervanging toe, daarom zochten wij naar een goedkopere en gemakkelijkere oplossing. Met een close-in boiler van 10 liter hebben wij ons probleem verholpen en dit was een goede en gemakkelijk oplossing. Het duurde altijd erg lang voordat wij op de beneden verdieping warm water hadden en vaak stroomde het water ondertussen weg. In de keuken is het fijn om snel warm water te hebben, voor bijvoorbeeld de afwas, of als wij willen schoonmaken. De laatste monteur die bij ons langs was gekomen, raadde ons aan om een close-in boiler van 10 liter te kopen. Andere monteurs vonden het een beter idee om de boiler op zolder te vervangen, maar dit zou erg duur worden. Zij wilden waarschijnlijk veel geld aan ons verdienen.

Online een voordelige close-in boiler van 10 liter gevonden

Wij gingen op het advies van de monteur af en zochten online naar een voordelige close-in boiler van 10 liter. Wij kwamen al snel de website van boilergarant tegen en zagen dat dit bedrijf verschillende boilers en ook airco’s en elektrische kachels aanbiedt. Wij kwamen op hun website de boiler voor een goede prijs tegen en besloten om deze boiler te kopen. Dit bedrijf kon helpen met de installatie, door een monteur te regelen, maar ik wilde graag zelf proberen om de close-in boiler van 10 liter te plaatsen. 

De volgende dag al warm water

De volgende morgen kwam de close-in boiler van 10 liter binnen en ik besloot om hem direct te plaatsen. Het plaatsen bleek helemaal niet lastig en konden het apparaat hierdoor gelijk gebruiken. De boiler staat nu in een kastje en valt helemaal niet op. Wij hebben nu zeer snel warm water in de keuken en hoeven niet meer te wachten. Wij zijn erg blij met onze aankoop en raden boilergarant aan.

  • Wij konden bij dit bedrijf voordelig een close-in boiler van 10 liter kopen
  • Het bedrijf kan de boiler door iemand laten plaatsen
  • De boiler valt niet op
  • Wij hebben nu zeer snel warm water