Een synthetisch dekbed bestelt u via onze website

Een synthetisch dekbed wordt, zoals de naam al zegt, gemaakt van synthetisch materiaal. Dat wil zeggen dat de vulling van vezels wordt gemaakt. Vezels van koolstof en meestal worden deze dekbedden daarnaast gesiliconiseerd. Een synthetisch dekbed is een goedkopere variant onder de dekbedden maar dat wil niet zeggen dat het zijn functie niet uitstekend vervuld. U zult er namelijk net zo lekker onder slapen als onder een dekbed van wol of dons. Dit zijn dierlijke producten en we kunnen het ons goed voorstellen dat u als veganist, vegetariër of dierenactivist liever onder een synthetisch dekbed slaapt. Dat is zeker niet de enige reden om voor een synthetisch dekbed te kiezen. Ook als u wat minder geld hebt te besteden is een synthetisch dekbed een verstandige oplossing. Maar dit type dekbed kunt u zo duur maken als u wilt. Op beste-dekbed.nl vindt u binnen alle prijsklassen synthetische dekbedden. Zo is er voor ieder budget een passende oplossing te vinden. Wist u bijvoorbeeld dat het moderne synthetisch dekbed zeer isolerend is? En dat is nog niet alles want het is tevens vochtopnemend. U kunt nog zoveel zweten in bed, u wordt wakker met een droog en schoon dekbed over u heen. Klinkt u dat als muziek in uw oren en hebt u een nieuw dekbed nodig? Overweeg dan eens om een synthetisch dekbed aan te schaffen.

Koopt u eens een synthetisch dekbed

Als u graag een synthetisch dekbed wilt kopen dan kunt u bij ons direct het juiste type aanklikken.

  • Kies uit welk seizoensdekbed u nodig hebt. Zo zijn er speciale dekbedden voor wintergebruik en zomergebruik maar ook dekbedden die u het hele jaar door kunt gebruiken. Dit is tevens afhankelijk van uzelf. De één heeft het snel warm en de ander is een koukleum.
  • Vergeet niet om de juiste maten door te geven en bestel er passende dekbedovertrekken en hoeslakens bij.
  • Hebt u uw keuze gemaakt en wilt u afronden? Vult u dan al uw gegevens in en betaal door gebruik te maken van iDEAL, PayPal of uw creditcard.

U ontvangt na uw bestelling de bevestiging in uw inbox. Tevens laten we u weten als het pakketje met daarin uw nieuwe dekbed is verstuurd. In principe hoeft u daar nooit langer dan enkele werkdagen op te wachten. We willen u nog een zeer groot voordeel meegeven van het synthetisch dekbed ten opzichten van de donzen en wollen varianten. Dit type kan namelijk gewassen worden in de wasmachine op 60 graden Celsius. En u kunt het zelfs drogen in de droger. Dat is een hele andere zaak bij de wollen en donzen dekbedden want die moet u laten stomen.

Dit dekbed kunt u het hele jaar door gebruiken

Als u hygiëne hoog in het vaandel hebt staan en daarom vaak uw dekbed wilt wassen dan is de synthetische variant een goede oplossing. De nadelen die dit dekbed vroeger had zijn allang achterhaald. Als u allergisch bent voor wol, huisstofmijt of andere zaken die in uw dekbed kunnen zitten dan zijn er anti-allergene dekbedden die u kunt kopen via onze website. Wij zijn benieuwd naar uw bevindingen over onze website en service. Wellicht wilt u ons na een bestelling belonen met een cijfer. Ook is het mogelijk om een recensie achter te laten. Wij waarderen dit erg want met uw opmerkingen kunnen we onze service verbeteren. Wilt u graag op de hoogte blijven van aanbiedingen en nieuwe producten in ons assortiment? Volg ons dan via Facebook en YouTube en vergeet u niet aan te melden voor de gratis nieuwsbrief.