Ga uw bruiloft in Twente vieren bij de Bebsel in Goor

De trouwdag is als het goed is een mooie dag in jullie leven. U wilt alles tot in de nopjes verzorgd hebben. Het kan nog heel wat stress opleveren om een goede locatie te vinden. Of u nu in de regio Twente woont, er veel familie hebt wonen of simpelweg veel affiniteit met de streek hebt, Goor is een prachtige locatie. Dit dorp is dan ook een zeer geschikte plek om uw bruiloft in Twente te vieren. We hopen dat u dan voor de Bebsel kiest. Want dit pand biedt u de mogelijkheid om zowel in het groot als in het klein te trouwen. Afhankelijk van het aantal gasten en uw wensen bepalen we samen met u welke zalen geopend worden tijdens deze bruiloft. In Twente kunt u in het gemeentehuis en in de kerk trouwen. Maar het is ook mogelijk om hier te trouwen. Er komt dan een ambtenaar van de gemeente om het huwelijk te voltrekken. Vervolgens hoeft u niet te reizen naar de locatie voor het diner en het eindfeest. Alles onder één dak, dat is wat we u willen leveren. Klinkt u dat als muziek in de oren en wilt u aldus uw bruiloft in Twente vieren? Kijk dan eens op debebsel.nl of neem na het lezen van deze tekst direct contact met ons op.

Uw bruiloft in Twente moet natuurlijk goed voorbereid worden

Het is verstandig om op één plek uw bruiloft in Twente te vieren. Want anders reist u bijvoorbeeld eerst in Enschede naar het gemeentehuis, dan naar de kerk en dan door naar Goor. In de tussentijd wilt u misschien nog trouwfoto’s laten schieten. Een lange dag met veel autoritjes. Zo had u deze dag niet voorgesteld. Het omringende terrein van de Bebsel biedt diverse mogelijkheden om prachtige foto’s te laten maken door uw bruidsfotograaf. Goor wasemt landelijkheid uit en bevindt zich nabij een mooi bos. Opties hebt u dus genoeg! Kom daarna weer terug naar de Bebsel en feest tot diep in de nacht door met uw familie, vrienden en kennissen. Een bruiloft in Twente vieren is een goed idee als u in deze regio woont of omdat u deze locatie zo prachtig vindt. Velen zijn u in ieder geval voor gegaan. Benieuwd naar hun verhalen? Kijk dan op onze website. U vindt er vele sfeerimpressies van bruiloften uit het verleden. Ook op Facebook zou u eens een kijkje kunnen nemen. Wat doen wij voor u als u bij ons uw bruiloft in Twente wilt vieren?

  • Wij zorgen voor het eten en het drinken. We kunnen voor u cateren en onze koks maken de heerlijkste gerechten, uiteraard door het bruidspaar uitgekozen.
  • Ook de muziek mag u in zijn geheel samenstellen. Wilt u er een live bandje bij hebben of een dj die de plaatjes aan elkaar draait? Geef dit dan van te voren aan.
  • Viert u uw bruiloft liever thuis of op een andere bijzondere locatie? Ook dan kunt u op ons rekenen! Want ook dan kunnen we onder andere de muziek en de catering verzorgen.

Laat het versieren van de zaal maar aan ons over

Overigens kunt u hier niet alleen uw bruiloft in Twente laten plaatsvinden. Onze zalen zijn tevens te huur voor conferenties, vergaderingen, informatieavonden en cursussen. Neemt u dus contact op als u wilt weten wat de mogelijkheden zijn en welke kosten daaraan zijn verbonden. We zijn uiteraard tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar maar u kunt ook een e-mail sturen. Onze zalen beschikken over beamers, draadloos internet, plasmaschermen en nog veel meer high tech. En er is buiten voldoende parkeermogelijkheid.