Gebruikte pallets koopt u natuurlijk online

Bij Pallet Spoed vindt u pallets. Dit zijn natuurlijk transporteenheden van hout of kunststof. U kunt er goederen mee vervoeren maar ook mee opslaan. Sterker nog, er zijn winkels die pallets gebruiken als display en het is in de mode om meubels te maken van gebruikte pallets. U kunt alle kanten op met de pallet en dat maakt het universeel tot een zeer doeltreffend product. Ze worden mondiaal gebruikt en in de transportwereld wordt dit product het meest gebruikt voor goederenvervoer. Want in scheepscontainers kunnen eenvoudig en snel deze pallets worden ingeladen. U hebt er enkel een heftruck of pompkar voor nodig. Er zijn een aantal standaardafmetingen die in ieder geval binnen Europa zijn vastgelegd. Ook daarbuiten worden ze veelvuldig gehanteerd. Een bijkomend voordeel van dit product is het feit dat ze op grote schaal recyclebaar zijn. Dit is misschien nog wel één van de oudste producten die al sinds jaar en dag worden hergebruikt. Dat is een reden waarom u op onze website een keur aan gebruikte pallets kunt kopen. Uiteraard worden al deze gebruikte pallets aan een keuring onderworpen. U wilt immers goede gebruikte pallets kunnen kopen die nog jarenlang meegaan. Natuurlijk, er bestaan ook eenmalige pallets die na gebruik worden gedemonteerd. Deze pallets zijn van inferieure kwaliteit en hebben niet het EUR-keurmerk. Ook dergelijke pallets kunt u bij ons bestellen tegen zeer scherpe prijzen.

Gebruikte pallets zijn wel zo duurzaam

Het hangt erg van uw bedrijf af wat voor type pallets u nodig hebt. Als u distribiteur bent die over de grens werkt raden we gebruikte pallets aan. De pallet neemt niet veel plek in beslag want u kunt ze in principe torenhoog opstapelen. Kies bijvoorbeeld voor de EuroPallet. We leveren deze variant in zowel A-kwaliteit als in B-kwaliteit. Andere voorbeelden van gebruikte pallets de u in ons assortiment vindt zijn:

  • Blokpallets,
  • Düsseldorfer pallets,
  • En displaypallets die u in uw winkel kunt gebruiken om bijvoorbeeld aanbiedingen aan te prijzen op een strategische plek in uw winkel.

Als u een bestelling wilt maken dan geeft u eerst aan hoeveel gebruikte pallets u van een bepaalt model wilt kopen. Dan vult u natuurlijk uw contactgegevens en bedrijfsgegevens in. Ten slotte hoeft u enkel nog te betalen en dat kunt u doen door gebruik te maken van een online betaalservice. Denk daarbij aan onder andere iDEAL, PayPal of betaal met uw credit card. Wist u trouwens dat u ook een gratis account kunt aanmaken? Dan hoeft u in het vervolg niet zoveel moeite te doen als u snel een spoedbestelling wilt maken. Onze gebruikte pallets koopt u al vanaf €3,88 per stuk met een minimale afname van 4 stuks. De verzendkosten zijn standaard en variëren niet bij kleine of grote bestellingen. Wel verschillen deze kosten als er spoed bij is. In principe leveren bij spoed al binnen 1 werkdag en anders zal het niet langer dan 2 werkdagen duren omdat we al deze producten steevast op voorraad hebben.

We verkopen natuurlijk ook nieuwe modellen

Gebruikte pallets kopen is aldus een goed idee. U bent minder geld kwijt dan wanneer u nieuwe pallets koopt terwijl er qua kwaliteit niets op aan te merken is. U bent simpelweg een dief van de portemonnee als u nieuwe pallets gaat kopen. Hebt u nog vragen over onze gebruikte pallets? Of hebt u een andere opmerking over ons bedrijf? Bel dan gerust even met onze klantenservice. Mocht u op zoek zijn naar pallets in een zeer specifieke afmeting dan kunt u die wensen aan ons doorgeven. Met het grootste gemak maken we deze pallets voor u op maat.