Rugo logistics zorgt voor logistiek transport door Europa

Transport en Logistiek - RUGO Logistics BV

Heeft u het ook gehad met kopzorgen over uw logistiek transport voor uw eigen onderneming? Ik was er al geruime tijd klaar mee en ben op internet gaan zoeken naar een betrouwbare partner. Aangezien een goede partner natuurlijk van belang is voor het transporteren van uw belangrijkste bezit als het gaat om een eigen bedrijf in consumentengoederen. Uw klanten rekenen op je en u bent afhankelijk van de inkomsten. Geen product betekent geen inkomsten. Een te late levering betekent verlies van klanten. Omdat ik dit dus allemaal wil voorkomen heb ik het logistiek transport jarenlang zelf voor mijn rekening genomen. Ik wilde per se weten hoe mijn producten vervoerd werden en hoe ze afgeleverd werden bij de klanten. Dit komt omdat ik handel in een zeer fragiel product, namelijk keramieken flessen. Het is een enorm mooi product dat geproduceerd wordt in Boekarest, Roemenië. In Roemenië is de ambachtsindustrie nog zeer actief en creëren ze echt parels van producten. Als ik mijn vrouw toentertijd nog weleens mee nam naar Roemenië kwamen we altijd thuis met een nieuw porseleinen servies. U begrijpt wellicht dat er een einde moest komen aan het wekelijks op en neer reizen naar Oost-Europa. Niet dat het geen mooie route is, je komt door de mooiste landschappen van Europa. Ik moest mezelf als ondernemen kunnen focussen op wat echt belangrijk was en dat is de contacten met mijn klanten. Sinds een jaar werk ik nu dus samen met een Rugo Logistics voor mijn logistiek transport. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad, want het neemt me zoveel zorgen weg. Rugo Logistics heeft namelijk al jaren ervaring in de logistieke sector. Ook bestrijkt zijn activiteiten ruim 30 landen. Het is sindsdien een groot plezier om met ze samen te werken, want ik kan erop rekenen dat alles zorgvuldig afgeleverd wordt. En daarbij nog binnen de aangegeven of beter gezegd de verwachte levertijd. Het is nog geen een keer voor gekomen dat mijn levering te laat is afgeleverd.

Logistiek transport

Een voordeel is dat Rugo Logistics samenwerkt met vaste partners voor het logistiek transport. Deze loyaliteit kan ik enorm merken in de snelheid van communiceren. Waar bij andere bedrijven er soms dagen of zelfs weken overheen kan gaan voordat je een antwoord krijgt, bij Rugo Logistics ontvang ik altijd binnen een dag al antwoord. Het maakt niet uit of mijn vraag gericht is op Oost-Europese leveringen of Scandinavische leveringen. Ik kan er op rekenen dat mijn vraag direct beantwoord wordt. Daarnaast is er nog nooit een levering te laat afgeleverd. Dat is nog eens een service wat mij betreft. Ik bedoel een indicatie geven betekent automatisch dat ze het niet kunnen beloven. Bij Rugo Logistics is de indicatie die er staat voor het logistieke transport altijd een juiste inschatting. Zo is een levering naar Bulgarije binnen 6-7 dagen gearriveerd. Ik handel niet vaak met Bulgarije, maar ik had een enkele keer dat de keramische flessen uitverkocht waren in Roemenië. Dit betekende dat ik voor mijn logistiek transport in Bulgarije moest zijn. De levertijd is een beetje langer dan naar Roemenië, maar er was alsnog geen man overboord. Nu acteert mijn bedrijf voornamelijk in Oost-Europa, u kunt voor de volgende landen terecht voor uw logistiek transport:

  • Finland
  • Estland
  • Griekenland
  • Ierland
  • Hongarije

En nog vele meer. Voor een volledig overzicht neem een kijkje op de website: www.rugo.nl.

Contact

Wilt u nou meer informatie over de mogelijkheden wat betreft logistiek transport in Europa, neem dan contact op met: 0541 294 984. Lees meer op Transport Bestemmingen – RUGO Logistics BV.