Geef uw puppy de juiste basis met een puppytraining in Amsterdam

Een nieuwe puppy is een aanwinst voor het gezin. Echter moet deze kleine viervoeter ook goed gaan luisteren, zodat u er onbezorgd mee kunt wandelen en daarnaast ook geen problemen binnenshuis ondervindt. Hiervoor is een puppytraining in Amsterdam een goede uitkomst. Bij een puppytraining in Amsterdam krijgt u alle handvatten toegereikt om een goed luisterende hond te krijgen. YouDog ondersteunt u graag bij het trainen van uw hond tijdens de puppytraining in Amsterdam. Wij leggen u graag uit wat wij doen tijdens de puppytraining in Amsterdam en hoe u met ons in contact komt. Daarnaast vertellen wij ook graag meer over de voordelen van onze puppytraining in Amsterdam, zodat u een goed beeld heeft van onze trainingen.

Een puppytraining in Amsterdam zorgt voor een goede band

In de eerste maanden van het leven van uw puppy is het noodzakelijk dat u hem goed opvoed en socialiseert. Een pup leert namelijk in de eerste maanden van zijn leven enorm snel, waardoor u er handig gebruik van kunt maken. Veel mensen slaan deze training over, omdat zij al tevreden zijn als de pup zindelijk is. Toch is een puppytraining in Amsterdam noodzakelijk voor de toekomst van uw hond. Tijdens een puppytraining in Amsterdam kunt u uw pup alles aanleren voor een goede basis en toekomst. Wij besteden niet alleen aandacht aan de basisbeginselen van de opvoeding, maar versterken hiermee ook de band tussen u en uw viervoeter. Een puppytraining in Amsterdam biedt u daarnaast nog meer voordelen:

  • Een solide basis
  • Goed opgevoede hond
  • Herkenning van gedragingen
  • Socialisatie
  • Gewenning aan vreemde geluiden

U leert tijdens de puppytraining in Amsterdam niet alleen de basis voor gehoorzaamheid, maar zult ook ongewenst gedrag leren herkennen. Hierbij krijgt u tevens alle handvatten om er op de juiste manier mee om te kunnen gaan. Aspecten zoals het goed en sociaal leren omgaan met andere honden, het wennen aan vreemde geluiden en situaties komen ook aan bod. Door ze kennis te laten maken met verschillende situaties creëren we fijne en betrouwbare honden die veel minder risico lopen op het vertonen van ongewenst gedrag. Wij kunnen u altijd meer vertellen over onze puppytraining in Amsterdam als u contact met ons opneemt. Daarnaast vragen wij u ook om een vragenlijst over uw hond in te vullen, zodat wij aan de hand daarvan een gepast trainingsplan op kunnen stellen. Zo heeft u altijd een op maat gemaakt plan, waarbij de behoeften van uw hond centraal staan en wij direct kunnen inspelen op iedere situatie door een aanpassing aan dit plan.

Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel

YouDog is het adres waar u moet zijn voor professionele hondentrainingen. We laten ze wennen aan vreemde geluiden, leren ze sociaal om te gaan met soortgenoten en brengen ze de basiscommando’s bij. Daarnaast is er bij de trainingen van YouDog in Amsterdam ook een belangrijke taak voor de eigenaar weggelegd. Doordat we persoonlijke aandacht hoog in het vaandel hebben staan leren we je ook om te gaan met een aantal praktische zaken. Hierbij kun je denken aan hulp bij het zindelijk maken, het herkennen van bijt- of ongewenst gedrag en de pup laten wennen aan reizen en alleen zijn. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw trouwe viervoeter? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://youdog.nl/. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft.