Verzorg je huid en haar terwijl je slaapt met een satijnen kussensloop

Verzorg je huid en haar terwijl je slaapt met een satijnen kussensloopAls je ’s ochtends wakker wordt en in de spiegel kijkt, dan zie je vaak een persoon met een warrig kapsel en verschillende plooien in de huid. Je wijt dit vervolgens aan het feit dat je net 8 uur hebt geslapen en vervolgens was je je gezicht en kam je je haren. Maar al die ochtendrimpels in je gezicht en knopen in je haar komen niet enkel door het feit dat je 8 uur lang hebt liggen slapen. Het kussen en dan vooral het kussensloop kan ook bijdragen aan de rimpelvorming in je huid en knotvorming in je haar. Als je namelijk een ruw katoenen kussensloop gebruikt, dan ontstaat er onnodige wrijving tussen kussen en hoofd. Dat duurt vervolgens gemiddeld 8 uur lang en daardoor zie je er uit als een holbewoner als je wakker wordt. Als je echter op een satijnen kussensloop zou slapen, dan is de wrijving door het zachte materiaal uiteraard aanzienlijk minder en is er sprake van minder rimpelvorming en knotvorming. Maar dat is nog niet alles, want door het zachte materiaal van een satijnen kussensloop voorkom je ook dat je huid uitdroogt, puistjes hebben minder kans om zich te ontwikkelen en overtollige talgproductie wordt tegen gegaan. Dus in plaats van dat je elke week een bezoek brengt aan de schoonheidsspecialist, kun je ook gewoon een satijnen kussensloop kopen. Ten eerste wordt je gezicht dan gratis verzorgd terwijl je slaapt en ten tweede voorkom je de klachten waarvoor je normaal gesproken een afspraak maakt bij de schoonheidsspecialist. Los van al deze voordelen is een satijnen kussensloop uiteraard ook heerlijk zacht. Op het moment dat je voor het eerst op een satijnen kussensloop slaapt, ervaar je hoe zacht een materiaal kan zijn. Als je dan weer terug zou gaan naar een katoenen kussensloop, dan is het net alsof je op een stuk schuurpapier ligt te slapen. Mensen die eenmaal op een satijnen kussensloop slapen willen daarna nooit meer iets anders. Dat komt omdat het gewoonweg heerlijk zacht aanvoelt en daardoor is het moment van slapen een waar genot. Het is echter wel belangrijk dat je niet zonder meer een standaard kussensloop uitzoekt gemaakt van satijn of zijde. Je wilt immers zoveel mogelijk profiteren van alle voordelen van een satijnen een kussensloop. Daarom doe je er goed aan om te kiezen voor de Satin Sleepers.

De optimale kwaliteit van een satijnen kussensloop van Satin Sleepers

Des te meer draden gebruikt kunnen worden per inch, des te zachter zal het materiaal aanvoelen. Een normaal satijnen kussensloop bevat vaak 52 draden per inch. Dit is al een stuk prettiger qua gevoel dan een katoenen kussensloop. Maar een kussensloop van satinsleepers.nl bevat maar liefst 80 draden per inch. De heeft vooral grote consequenties voor je schoonheid. Een schoonheidsslaapje wordt door de Satin Sleepers dan ook echt een schoonheidsslaapje. Het is om deze reden dat veel beroemdheden ook gebruik maken van deze satijnen kussenslopen. Mocht je op zoek zijn naar een satijnen kussensloop, dan kun je deze direct online bestellen via satinsleepers.nl.

Kijk op de website voor meer informatie

Als je meer wilt weten over de Satin Sleepers, dan kun je altijd even een kijkje nemen op de site van satinsleepers.nl. Hier vind je verschillende kussenslopen en per kussensloop vind je ook meer informatie. Tevens kun je meteen controleren hoeveel deze kussenslopen kosten en je kunt ze uiteraard ook direct via de webwinkel bestellen. Enkele voordelen van satinsleepers.nl zijn:

  • Glanzend haar als nooit tevoren
  • Bevordering van hydratatie van het haar
  • Betere werking van nachtcrèmes