De allerbeste verhuisdozen voor jouw verhuizing of opslag

Natuurlijk zijn er ontzettend veel zaken die geregeld moeten worden als je gaat verhuizen, maar verhuisdozen regelen is natuurlijk wel één van de belangrijkste dingen. Het is vrijwel onmogelijk om op een soepele manier te verhuizen zonder gebruik te maken van speciale verhuisdozen, omdat ze ten opzichte van ‘normale’ dozen (dat wil zeggen: zonder handvaten en simpele opening,) een stuk meer gemak bieden. Een goede verhuisdoos heeft een hele stevige bodem, een gemakkelijke opening in het midden van de doos, en aan twee zijkanten een uitsparing waardoor je ze gemakkelijk optilt en in de verhuiswagen of opslagruimte kunt inladen. Bovendien zijn deze dozen altijd gemaakt van zeer stevig materiaal, zodat je zelfs je meest kostbare spullen met een gerust hart kunt inpakken en vervoeren, zonder bang te hoeven zijn dat ze kapot gaan. Uiteraard moet je soms nog wel wat bubbeltjesplastic toevoegen tussen de producten in, maar in principe moet de doos zelf stevig genoeg zijn om kwetsbare producten in te vervoeren. Bovendien is het door de handige handvaten niet gebruikelijk om de doos op zijn kant in te laden, waardoor je er dus zeker van kunt zijn dat hij ten alle tijden rechtop wordt vervoerd en je producten er nog op precies dezelfde manier inzitten als hoe je ze er zelf in hebt gedaan. Als dat allemaal het geval is kun je spreken van verhuisdozen van goede kwaliteit!

Online verhuisdozen bestellen bij de Verhuisdozenstore

Als je binnenkort gaat verhuizen of je bent van plan een aantal spullen in een opslag op te slaan, is het natuurlijk het makkelijkst als je de verhuisdozen online kunt bestellen. Hiervoor kun je het beste naar de webshop van de Verhuisdozenstore gaan (verhuisdozenstore.nl) Hier vindt je namelijk een ontzettend groot aanbod aan allerhande verhuisdozen en andere handige inpakmaterialen, zoals:

  • Plastic noppenfolie (ook wel bubbeltjesplastic genoemd.)
  • Zachte verhuisdekens.
  • Stevig inpakpapier.
  • Beschermhoezen voor meubels.

Je kunt dus alle verhuisdozen en inpakmaterialen die je nodig hebt voor je verhuizing of opslag tegelijk bestellen en gemakkelijk thuis laten bezorgen, wel zo relaxt! Dan hoef je je daarna alleen nog druk te maken om de belangrijke zaken zoals de adreswijziging bij alle instanties, de verhuiskaartjes en het overhevelen van zaken als energiecontracten etc. En als je eenmaal gaat verhuizen hoef je je geen zorgen te maken over of je spullen wel goed verpakt zijn, want met alle inpakmaterialen van de Verhuisdozenstore zijn jouw spullen absoluut goed beschermd. 

Slimme verhuistips voor wie alles zelf wil doen

Voor diegenen die de verhuizing liever niet willen uitbesteden maar van plan zijn alles zelf, zonder hulp te doen heb ik een aantal tips. De eerste is natuurlijk een inkoppertje, maar zorg er allereerst voor dat je de juiste verhuisdozen en inpakmaterialen in huis hebt, zodat je je spullen goed beschermd vervoert. Dit is misschien wel de meest belangrijke van alle tips, want je spullen zijn je dierbaar, niet? Daarnaast is mijn advies om het inpakken niet te onderschatten en op tijd te beginnen. Mensen die gaan verhuizen komen (vaak op zolder) de gekste dingen tegen waarvan ze niet eens meer wisten dat ze ze bewaard hadden, en dit kost allemaal tijd. Ook is het zorgvuldig inpakken van bijvoorbeeld servies een tijdrovend klusje. Dt wil je niet gehaast moeten doen omdat je geen tijd meer hebt. Daarnaast is het ook slim om ruim van tevoren een to-do-list te maken, waar ook alle bedrijven en instanties op staan waar je je adres moet wijzigen, zodat je er geen vergeet. En verder, besef je dat het nu eenmaal veel werk is, maar het is het altijd waard. Succes!