Wilt u een Magento webshop laten maken?

Als online aanbieder van producten kunt u tegenwoordig niet meer zonder een webshop en om uw klanten goed te kunnen bedienen heeft u een webshop nodig die goed werkt en altijd bereikbaar is. Het beste kunt u daarom een Magento webshop laten maken. Magento is een open-source pakket dat gebruikt kan worden om e-commerceplatformen mee te bouwen. Met andere woorden; u kunt met Magento uw webshop laten maken, waarbij maatwerk de garantie is voor een succesvolle winkelervaring van uw klanten. Bij Creative ICT kunt u uw Magento webshop laten maken, waarbij u ervan verzekerd bent dat uw klanten gebruiksgemak ervaren. U wilt immers dat uw klanten snel en eenvoudig in uw webshop alle producten vinden die ze zoeken en deze hier kunnen aanschaffen. Deze conversie en gebruiksvriendelijkheid, samen met veiligheid bij het doen van online transacties, worden gegarandeerd door Creative ICT, wanneer u hier uw Magento webshop wilt laten maken.

Wat u moet weten wanneer u een Magento webshop wilt laten maken.

Magento is al jaren een vooraanstaand open-source pakket, dat voor de ontwikkeling van veel webshops wordt gebruikt. Het is wereldwijd één van de meest populaire tools om platformen mee te ontwikkelen en het heeft zich dan ook ruimschoots bewezen, onder andere dankzij de volgende voordelen:

  • Het is zeer gebruiksvriendelijk
  • De mogelijkheden zijn enorm
  • Het biedt voortreffelijke vindbaarheid
  • Is eenvoudig te koppelen met andere systemen
  • Gemakkelijk te beheren

Een Magento webshop laten maken is dan ook een zeer goede keuze, zeker wanneer u de dienstverlening van Creative ICT inschakelt. U heeft daarmee alle kennis en ervaring in huis om de webshop te laten ontwikkelen die past bij uw producten en bij de klanten in uw doelgroep. Daarnaast kunt u een Magento webshop laten maken die volledig voldoet aan al uw eisen. Uw wensen en eisen, gecombineerd met de ervaring en het expertise van Creative ICT zorgt ervoor dat uw webshop een zeer prettige winkelervaring biedt aan uw klanten. Wanneer u een Magento webshop wilt laten maken door Creative ICT, wordt er een aantal stappen doorlopen om het proces van de ontwikkeling van uw webshop in kaart te brengen. Allereerst wordt er een nulmeting uitgevoerd. Dit is belangrijk, omdat u moet weten waar uw doelgroep zich bevindt en hoe u die het beste bereikt. Focus van bepaalde producten en doelstellingen voor de webshop worden in dit proces bepaald en het doen van een nulmeting geeft u daarnaast veel informatie die u kunt gebruiken om het succes van uw webshop mee te meten. Creative ICT pakt dit grondig aan en vat alle vergaarde informatie samen in overzichtelijke rapportages. Na deze eerste stap in het proces volgt het maken van een online strategie. Er wordt nu bepaalt wat de doelstellingen zijn en zo kan er op alle fronten naartoe gewerkt worden dat de webshop die uiteindelijk gemaakt wordt ook succesvol zal werken. Deze eerste twee stappen zijn zeer belangrijk wanneer u een Magento webshop wilt laten maken.

Ontwikkeling, oplevering, nazorg en service

Creative ICT pakt vervolgens het project zeer vakkundig aan. Het functioneel ontwerp wordt gemaakt en al snel volgt de kick-off van het project, waarbij van start wordt gegaan met de ontwikkeling van de webshop. Van wireframes en design tot de ontwikkeling en koppelingen voor optimalisaties wordt volledig voor u verzorgt. Kwaliteit staat daarbij altijd voorop en gedurende de ontwikkeling, maar ook tijdens de testfase wordt er bijgestuurd waar nodig om optimaal resultaat te bereiken. Is de webshop klaar, dan kan die gelanceerd worden, zodat uw klanten kunnen beginnen met het kopen van uw producten. Creative ICT biedt u tot slot nazorg en service om de webshop altijd optimaal te laten werken. Ontdek het zelf op www.creativeict.nl. 

Lees meer…