Geniet ook in de avond nog lang van je terras dankzij een vuurtafel

Als je in de avonduren nog even op het terras zit met een wijntje of een hapje, dan is het vaak eigenlijk net te fris. Overdag heb je de zon waar je in kunt gaan zitten. Mocht het in de lente bijvoorbeeld wat frisjes zijn, dan zorgt de zon toch wel weer voor de nodige warmte. In de zomer is de zon al snel te heet en kun je overdag prima in de schaduw zitten. Maar naarmate de zon verder naar beneden zakt, wordt het ook steeds koeler buiten. Het nadeel is dan dat je de zon niet meer kunt gebruiken voor wat extra warmte tijdens de koelere avonduurtjes. Ook als de zon nog niet helemaal is verdwenen onder de horizon, dan nog heeft de zon geen kracht meer om te zorgen voor voldoende warmte. Daarom is het een goed idee om een vuurtafel te kopen. Ook als de zon is verdwenen, dan kan het vuur van de vuurtafel zorgen voor de nodige warmte. Je kunt dan ook in de avond nog wat langer buiten blijven zitten. Zo kun je dus langer van je terras genieten en hoef je niet op de vroege en/late avond naar binnen te vluchten. Daar komt bij dat de vuurtafel van tuinhaardxxl.nl ook voor de nodige sfeer zorgt. Ook als het tijdens een flinke hittegolf om 23:00 uur in de avond nog broeierig warm is buiten, dan is er uiteraard geen zonlicht meer. Het is dan een vrij donkere bedoening. Met een vuurtafel kun je echter heel gemakkelijk wat licht in de duisternis brengen. Een vuurtafel zorgt via de warmte en het licht dus al snel voor een heel fijn en knus gevoel op je terras. Je kunt dan gemakkelijk nog even natafelen wanneer de zon na een late maaltijd al onder de horizon is verdwenen. Het knisperende geluid van het vuur is uiteraard ook een factor die bijdraagt aan de gezelligheid.  Mocht je wel wat extra warmte en sfeer kunnen gebruiken, dan kun je terecht op de website van tuinhaardxxl.nl. Hier kun je verschillende soorten vuurtafels kopen. Je kunt op de site terecht wanneer je op zoek bent naar iets moois voor in de tuin, maar je kunt de site ook altijd gebruiken wanneer je je in eerste instantie even goed wilt oriĆ«nteren. Omdat het een webwinkel betreft, kun je immers op ieder moment van de dag even op de site kijken. Zo kun je snel ontdekken wat de mogelijkheden zijn. 

Ontdek het assortiment en bestel de juiste vuurtafel of buitenkachel via tuinhaardxxl.nl

Mocht je op zoek zijn naar een vuurtafel, dan kun je via de site gemakkelijk het assortiment bekijken. Je vindt hier naast vuurtafels ook vele andere tuinhaarden zoals; 

  • Buitenkachels
  • Vuurschalen
  • vuurkorven

Mocht je een vrij royaal terras hebben, dan zou je ook een mooie buitenkachel kunnen plaatsen. Dan heb je een soort openhaard, maar dan buiten. Net als binnen, kun je daar dan ook de meubelen omheen plaatsen in een soort U-vorm. De mogelijkheden zijn dan ook zeer talrijk. 

Neem contact op met tuinhaardxxl.nl

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je uiteraard altijd even contact opnemen met tuinhaardxxl.nl.