Besprenkel je tuin met water via een regenton met kraan

Als je je tuin bloeiend wilt houden en in de lente en zomer ook mooi groen wilt houden, dan is het van belang dat je tuin wordt voorzien van voldoende water. Je wilt immers niet dat alles uitdroogt. Als het genoeg regent, dan is er in principe niets aan de hand, want het regenwater zorgt dan immers voor voldoende vocht. Maar als het droog is en droog blijft, dan duurt het niet lang voordat alles begint uit te drogen. Het gras wordt geel, bloemen verliezen hun bladeren en sterven en bomen worden dor. Het is echter wel zonde om dan meteen de kraan met leidingwater open te draaien. We hebben tegenwoordig in de lente en zomer vaak te maken met een flink watertekort. Dat komt omdat het alsmaar droger wordt en warmer. Daardoor verdampt het water sneller en komt er weinig nieuw water bij. Als we dan massaal water tappen uit de kraan, dan is het schone drinkwater binnen de kortste keren op. Het is dubbelzonde als je bedenkt dat er in principe meer dan genoeg regenwater uit de hemel valt om de tuinen het hele jaar door van water te voorzien. Het probleem is alleen dat er de ene maand veel te veel valt en de andere maand valt er niets. Als je alles bij elkaar optelt, dan heb je dus meer dan genoeg water, alleen valt het water op de verkeerde momenten uit de hemel. Aangezien dat water gewoon verdampt en verdwijnt, kunnen we daar niet op een later moment gebruik van maken. Tenzij we een regenton met kraan aan zouden schaffen bij de webwinkel van regenton.nu. In deze regenton met kraan kun je in ieder geval een deel van het overtollige water opslaan. Tijdens een regenachtige periode kan de regenton met kraan helemaal gevuld worden. Zodra het dan een tijdje droog is en jezelf de planten en bloemen water moet geven, dan kun je het benodigde water gemakkelijk uit de regenton met kraan tappen. Als de droogte lang aanhoudt, dan zal de regenton met kraan op den duur ook leeg raken en dan zal je dus alsnog gebruik moeten maken van leidingwater. Maar hoe langer je dat moment kunt uitstellen, des te beter het is. Hoe meer mensen gebruik maken van een regenton met kraan, des te beter het is voor de watervoorraad en het milieu. Mocht je nog geen regenton met kraan in de tuin hebben, dan kun je deze bestellen via de webwinkel van regenton.nu. 

Surf naar de site en bestel vandaag nog een regenton met kraan

Het is een kleine moeite om een regenton met kraan te bestellen, want je kunt alles gemakkelijk regelen via de site van regenton.nu. Via deze site kun je uiteraard meerdere soorten regentonnen bestellen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een regenton met of zonder kraan en je kunt kiezen voor houten en kunststof edities. De accessoires kun je er ook los bijkopen. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Kraantjes
  • Regenton stoppen
  • Bladvangers

Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

Als je zo snel mogelijk van je ton wilt genieten, dan is er goed nieuws. Als je namelijk voor 14:00 uur bestelt, dan heb je de ton de volgende (werk)dag al in huis.