Goede chocolade komt uit België; Ontdek Belgische bonbons

Om van chocolade te genieten hoef je geen chocoholic te zijn. Maar liefhebbers van chocolade zijn her erover eens; goede chocolade komt uit België. Belgische bonbons zijn dan ook niet zonder reden zeer geliefd over heel de wereld. De lekkerste Belgische bonbons zijn dan ook verkrijgbaar bij Chocola Belga, van het oorspronkelijk Belgische duo Henk en Mehrinke. Door hun achtergrond in patisserie, waarvoor zij in Antwerpen hun opleiding hebben genoten, weten zij Belgische bonbons van hoge kwaliteit en gemaakt van eerlijke chocolade te bereiden.

Belgische bonbons; Eerlijk en puur

Chocola Belga produceert en verkoopt bonbons met eerlijke chocolade, maar ook met aandacht voor het beste eindproduct. Met gebruik van verse ingrediënten worden de beste bonbons gecreëerd, waarvan conserveringsmiddelen worden onthouden. Hierdoor kan kwaliteit met aandacht voor de ware chocoladebeleving worden gegarandeerd. Geur en smaak worden niet aangetast en zijn in pure vorm te ervaren. Daarnaast gaat Chocolade Belga experimenten met smaken niet uit de weg en dit levert verrassende, unieke en vernieuwende combinaties op. Deze zijn goed te combineren met de klassieke Belgische bonbons zoals een ieder die al jaren kent. Leuk als cadeau, maar ook zeer fijn om jezelf mee te verwennen. En Belgische bonbons zijn er in vele vormen en maten. Op de website www.chocola-belga.nl is goed te zien welke producten er zoal verkrijgbaar zijn en hoe de Belgische bonbons van Chocola Belga eruit zien. Hier kunnen de Belgische bonbons ook eenvoudig besteld worden, zodat die kunnen worden thuisbezorgd.

Het assortiment van Chocola Belga

Chocola Belga maakt niet alleen Belgische bonbons. Zo bestaat het assortiment uit:

  • Bonbons
  • Tabletten
  • Geschenkboxen
  • Macarons
  • Zakelijke dienstverlening als bonbons met een logo erop

Belgische bonbons zijn daarmee één van de vele veelzijdige chocoladeproducten die Chocola Belga aanbiedt en waarmee een prachtig en lekker cadeau kan worden samengesteld voor elke mooie aangelegenheid. Of het nu is voor een verjaardag, een huwelijk, een bedankje of zomaar, een geschenkdoos met echte, handgemaakte Belgische bonbons is natuurlijk enorm leuk om te mogen ontvangen. Ook als zakelijke attentie, waarbij Chocola Belga de mogelijkheid biedt om de bonbons te personaliseren met een logo of ander beeldmerk. De bonbons zijn in doosjes van diverse formaten te verkrijgen, maar de chocolade wordt ook in andere vormen aangeboden in handige kokertjes en in tabletvorm. Deze luxe tabletten zijn voorzien van heerlijke ingrediënten en rijkelijk bedeeld, voor een ware smaakexplosie. Elke chocoladeliefhebber komt hierbij volledig aan bod en kan genieten van de heerlijkste creaties. Daarnaast is Chocolade Belga een expert in het maken van macarons. Deze delicatesse wordt al jaren op speciale wijze gemaakt en dit is een secuur werkje, waarbij eiwit en amandel de hoofdbestanddelen vormen en vervolgens diverse smaken worden toegevoegd. Hierbij kun je denken aan de smaken hazelnoot, chocolade, caramel-zout, bloemenhoning, citroentijm, citroengras, cassis, framboos, aardbei, sinaasappel, passievrucht en pistache. Een heerlijk assortiment met de lekkerste smaken en de beste vulling. Ook de macarons zijn, net als de bonbons en overige chocolade, eenvoudig te bestellen via Chocola Belga. Henk en Mehrinke hebben met Chocola Belga een geweldig concept neergezet waarbij de kwalitatieve Belgische chocolade in Nederland kan worden ervaren. Juist de natuurlijke wijze van produceren zonder toevoeging van conserveringsmiddelen en met bijzondere ingrediënten, zorgt ervoor dat de chocolade en de smaakcombinaties een blijvende herinnering achterlaten die vragen naar meer. Voor wie zich in Nijmegen begeeft, kan direct de smaak ervaren worden aan de Burchtstraat 77 en de Bisschop Hamerstraat 6, waarbij je bij binnenkomst al overspoeld wordt door de heerlijke geur van chocolade. Hierdoor gaat het product nog meer leven en ontdek je nog meer over de ambachtelijke wijze waarop Chocola Belga werkt.

Lees meer…