Goochelaar voor jong en oud

goochelaarjordi - GoochelaarEen goochelaar kan zowel voor jonge als oudere mensen ontzettend leuk zijn om naar te kijken. Sommige mensen denken dat het alleen voor kinderen leuk is, zij snappen immers nog niet goed dat het gewoon gebruik maken van trucjes is om mensen eigenlijk een beetje voor de gek te houden. Doordat zij dat niet weten, lijkt het voor hen haast een soort tovenarij, een soort magie. Als volwassene weet u natuurlijk wel beter, maar dat maakt het echt niet minder leuk. Juist omdat u weet dat een goochelaar werkt met bepaalde trucs, dat er foefjes zijn om bepaalde handelingen zo uit te voeren dat u niet ziet wat hij eigenlijk doet, geeft het geheel misschien nog wel meer fascinatie. Sommige volwassenen zullen tijdens het kijken vooral letten op of zij het geheim kunnen achterhalen, anderen laten zich graag overrompelen en zijn daar juist helemaal niet mee bezig. Wat uw manier van kijken naar een goochelshow ook is, zeker is dat u versteld zult staan van wat u ziet. U zult er zeker ontzettend veel plezier aan beleven en even helemaal alleen maar gericht zijn op de kunsten van de goochelaar.

Goochelaar biedt diverse shows

In veel gevallen is het zo dat een goochelaar diverse soorten shows kan bieden. Waar moet u bij de keus voor een bepaalde goochelkunstenaar nu op letten? Het is het meest belangrijk dat u voor u zelf bepaalt wat voor publiek u verwacht als u een goochelaar in gaat huren. Is uw kind jarig en wilt u het kinderfeestje extra leuk maken, dan verwacht u waarschijnlijk vooral andere kinderen die samen met de jarige naar de show gaan kijken. Maar kinderfeestjes zijn niet de enige feestelijkheden die zeer geschikt zijn voor een goochelshow, ook personeelsfeesten of bruiloften krijgen een extra dimensie met een goocheloptreden. Het publiek zal in die gevallen waarschijnlijk vooral uit volwassenen bestaan. Nu is het zo dat alle trucs natuurlijk heel knap zijn, maar om het publiek echt aan te spreken wordt er van een goochelaar wel iets anders verwacht als hij met kinderen werkt, dan wanneer hij voor volwassenen speelt. Het is dan ook van belang dat deze vingervlugge kunstenaar past bij de mensen die u uitgenodigd hebt op het feest waar de goochelshow plaats zal vinden.

Jordi heeft een breed repertoire

Hebt u binnenkort een feest of evenement en lijkt het u leuk om daarbij een goochelshow te hebben? Dan is goochelaar Jordi zeker een aanrader! Hij biedt een zeer gevarieerd repertoire en kan met ieder soort gelegenheid eigenlijk wel uit de voeten. Als u een kijkje neemt op zijn site, dan zult u zien dat hij verschillende opties biedt:

  • bruiloftsact
  • beurs goochelact
  • kindershow
  • tafel goochelen
  • centrale act

Natuurlijk is het altijd mogelijk om het programma van het optreden af te stemmen op uw wensen als organisator. Doordat goochelaar Jordi zo’n breed repertoire heeft, kan hij het optreden altijd helemaal afstemmen op het publiek en het soort evenement waarvoor hij ingehuurd wordt. U kunt er dan ook absoluut zeker van zijn dat de show een succes zal zijn! Bent u na het optreden helemaal enthousiast over de goochelkunst en zou u hier wel meer van willen weten? Dan kunt u bij hem terecht voor een workshop goochelen. Veel goochelaars geven hun geheimen liever niet prijs, maar goochelaar Jordi tilt in de workshop een tipje van de sluier op en zorgt er zo voor dat u ook een paar trucjes in de vingers krijgt. Uw vrienden zullen zeker versteld staan van de kunsten die u hen na afloop kunt tonen!