Uw schadeauto verkopen

inkoopschadeauto - Schadeauto verkopenIs uw auto afgekeurd? Dan kunt u nog altijd uw schadeauto verkopen aan inkoopschadeauto.nl. Wij kunnen uw schadeauto verkopen aan geïnteresseerde partijen. Als uw auto is afgekeurd omdat u bij een ongeval bent betrokken dan wil dat namelijk nog niet betekenen dat uw auto nooit meer terug op de weg kan. Maar misschien hebt u het ongeluk zelf veroorzaakt en wordt u niet verzekerd. Dan kunt u het beste uw schadeauto verkopen in plaats van te laten repareren. Anders bent u echt een dief van uw eigen portemonnee. U kunt dan aan ons uw schadeauto verkopen zodat u met dat geld kunt investeren in een nieuwe auto. U wilt immers respectabel overkomen en in een moderne hippe auto rijden. En ook al hebt u het ongeluk niet zelf veroorzaakt, als u dan veel schadevergoeding van de verzekering krijgt en u wilt graag een nieuwe auto, dan kunt u uw schadeauto verkopen aan ons bedrijf. Investeer dit geld in een gloednieuwe auto in plaats van een tweedehandse wagen. Klinkt u dat als muziek in uw oren? Vergeet dan niet om onze website op te slaan zodat u direct contact met ons kunt opnemen als u uw schadeauto wilt verkopen aan een gerenommeerde onderneming.

Eenvoudig uw schadeauto verkopen

U kunt allerlei vormen van schade aan uw auto oplopen. De meest voorkomende vorm van schade is een kleine aanrijding. Bijvoorbeeld omdat een andere auto er tegenaan is gereden. Maar het kan net zo goed gaan om een paaltje dat u per ongeluk mist. U kunt het uitdeuken en in de lak zetten. Maar is uw auto total loss en dientengevolge afgekeurd? Dan wilt u van uw auto af. Want wat hebt u aan dat stuk schroot? Neemt u dan contact met ons op. Wij kunnen vele onderdelen van uw afgekeurde auto doorverkopen aan garages of hobbyisten die al jaren op zoek zijn naar dat ene originele onderdeel. Als het niet langer mogelijk is om uw auto te gebruiken, dan is er altijd nog de sloperij. Wij krijgen ook hier geld voor want een sloperij kan uw auto in zijn geheel demonteren en er herbruikbare grondstoffen uit halen. Het zal u verbazen hoeveel onderdelen van uw auto opnieuw kunnen worden gebruikt. Of het nu gaat om het opknappen van een oldtimer of om er plaatmateriaal en dure metalen uit te halen, uw schadeauto verkopen aan ons bedrijf is een goed idee. Hoe gaat dit precies in zijn werk?

  • Allereerst gaat u naar onze website.
  • Daar vindt u een digitaal schadeformulier dat u direct kunt invullen. Geef aan om wat voor schade het gaat, wat uw contactgegevens zijn en vul eventuele overige opmerkingen in.
  • Wij bekijken uw aanvraag en kunnen een offerte opstellen die u deze middag nog in uw inbox mag verwachten. Gaat u daar mee akkoord? Dan komen we uw auto op de afgesproken dag ophalen.

Hebt u nog vragen over de verkoop?

Als u graag de kat uit de boom wilt kijken dan kunt u al uw prangende vragen aan ons stellen. U vindt op onze website het e-mailadres waarmee u de klantenservice kunt bereiken en ook een speciaal mobiel nummer dat u 24 uur per dag, 7 dagen per week mag bellen! Ook al hebt u een ongeluk in het midden van de nacht, bel ons want we halen uw schadeauto zo spoedig mogelijk op. Ten slotte is het ook mogelijk om uw gegevens op de site achter te laten zodat we u op een gunstig tijdstip terug kunnen bellen. Uw schadeauto verkopen is een peulenschil dus wacht niet langer en bel vandaag nog.