Haar verven

Veel meisjes zijn al van jongs af aan gefascineerd door de mogelijkheid van hun haar verven en als ze nog op jonge leeftijd zijn, kiezen ze vaak voor felle, opvallende kleuren. Maar ook als ze wat ouder worden, blijft het aanlokkelijk om haarverf te gebruiken. In de eerste plaats natuurlijk omdat het gewoon leuk is om af en toe je haarkleur te veranderen en zo jezelf een heel ander uiterlijk te geven. De haarkleur speelt hierin immers een grote rol! In de tweede plaats, en dit is vaak de belangrijkste reden, wordt er gekozen voor haar verven om te voorkomen dat anderen kunnen zien dat je grijs wordt. Grijze haren associëren we allemaal eigenlijk met ouderdom, hoewel velen hier al last van krijgen als ze nog maar ergens in de dertig zijn. Je wilt dan natuurlijk niet al ouder ingeschat worden dan je bent en dus kies je voor een leuk kleurtje! Op die manier blijf je er langer jong, fris en fruitig uitzien en dat willen we toch eigenlijk allemaal? Je haar verven is dus ook om die reden vaak zeker aan te raden!

Hoe vaak je haar verven?

Sommige mensen aarzelen toch wat om aan de slag te gaan met hun haar verven. Want betekent dit niet dat als je er eenmaal aan begint, je hier maar mee bezig blijft? En dat je dus heel vaak naar de kapper moet gaan of zelf thuis aan de slag moet gaan? Ja, het is inderdaad zo dat als je eenmaal begint met het gebruiken van haarverf, je hier eigenlijk niet zomaar mee kunt stoppen, omdat je dan last krijgt van uitgroei, wat er lelijk uitziet. Eens in de vier tot zes weken zul je dus wel aan de slag moeten gaan. Maar dat betekent niet dat je iedere keer al je haar verven moet, over het algemeen is het voldoende om enkel de uitgegroeide delen bij te werken met dezelfde kleur. Door dit regelmatig te doen, hoef je maar eens in het half jaar je hele kapsel weer een nieuwe verfbeurt te geven, om ervoor te zorgen dat de kleur overal nog mooi sprankelend eruit ziet. Je ziet, zoveel tijd hoeft je haar verven dus eigenlijk niet te kosten en als je het zelf doet, valt het in kosten ook echt ontzettend mee.

Welk product kies jij?

Wil jij zelf je haar verven en hiervoor niet naar een kapper gaan? Dan is het altijd een heel gezoek om de juiste kleur en het juiste merk te kiezen. De kleur moet je helemaal zelf bepalen, maar we kunnen je wel een goede tip geven voor een merk, namelijk WECOLOUR. Dit merk heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere fabrikanten, namelijk:

  • ze maken geen gebruik van dierproeven om hun producten te testen
  • de gebruikte ingrediënten zijn zo puur mogelijk en zo weinig mogelijk chemisch
  • de verf is zacht voor het haar en geeft een goede verzorging

Een ander groot pluspunt van je haar verven met haarverf van dit merk, is dat hun producten nog twaalf maanden na openen goed blijven. Je hoeft voor je uitgroei dus niet steeds een nieuwe verpakking te kopen, maar je kunt gewoon de restanten gebruiken die overgebleven zijn van de complete verfbeurt. Dit scheelt je natuurlijk ook enorm in de kosten! Twijfel jij over welke kleur uit hun collectie het best voor jou is? Maak dan gebruik van hun haarkleur adviestool. Zo grijp je niet snel naar de verkeerde tint haarverf! Wil jij je haar verven, dan is het dus absoluut aan te raden om te kiezen voor de hulp en de producten van WECOLOUR!