Het UWV bellen? Laat u doorverbinden

UWV contact klantenservice via telefoonnummer 0900-8044

U zit in de bijstand of u krijgt een uitkering. Dan komt daar nog heel wat bij kijken. Het moge duidelijk zijn dat in Nederland werkloosheid niet wordt getolereerd. Natuurlijk kan een ongeluk of ziekte er voor zorgen dat u arbeidsongeschikt bent verklaard, maar dat is al iets vreselijks op zich zelf. Bent u echter gedeeltelijk arbeidsongeschikt? Dan wilt u vast en zeker het UWV bellen om hier het fijne van te weten. U wilt misschien het UWV bellen om te vragen hoe u nu een baan moet vinden en hoeveel uur u in de week volgens hen moet werken om uw uitkering te krijgen. Als u in de bijstand zit dan hangt het er vanaf hoe oud u bent, hoeveel u al hebt gewerkt en andere factoren om te bepalen hoe vaak u per week of per maand moet solliciteren. En dat geeft erg veel stress. Het is misschien leuk om een maandje thuis te zitten, maar het moet echt niet veel langer zo zijn. U zult zich ongetwijfeld lamlendig gaan voelen. De mens is simpelweg niet gemaakt om dagen thuis te zitten. Afijn, wat voor vragen of opmerkingen u dan ook hebt, het UWV bellen is in deze uitzichtloze periode de beste oplossing. Maak een afspraak met een kantoor bij u in de buurt en profiteer van hun kennis en service.

Snel het UWV bellen was nog nooit zo eenvoudig

U wilt het UWV bellen, hoe gaat u dan te werk? Afhankelijk van uw vragen krijgt u te maken met een afdeling binnen deze grote overheidsinstantie. Belt u direct met het algemene telefoonnummer, dan kan het maar zo zijn dat u lang in de wacht komt te staan. Daar zit u uiteraard niet op te wachten. Belt u daarom eerst met het speciale telefoonnummer dat u op onze website, telefoongids.pro, kunt vinden. Wie wij zijn? Een onafhankelijk gratis te gebruiken site dat via ons nummer u aan de juiste informatie kan helpen. Het kan hierbij gaan om algemene informatie zoals het bellen naar UWV, het verschaffen van hun nummer en die van vele andere bedrijven en dienstverleners hier in Nederland en nog veel meer. En er zijn nogal wat afdelingen binnen het UWV:

  • Bellen met de mensen die uw vragen kunnen beantwoorden over de ziektewet?
  • Of over de WW, WIA, WAO of WAZ?
  • Of wilt u graag doorstuderen nadat u een tijdje thuis bent komen te zitten? Ga dan eens met het UWV bellen, ze moedigen doorstuderen vaak aan, zeker als het de kans op een goede baan vergroot. Wie weet kunt u door hen gesubsidieerd worden om uw eerste collegejaar te betalen!

Omdat wij over de juiste kennis bezitten om u direct door te verbinden met de juiste afdeling binnen het UWV hoeft u vanaf nu juist niet meer direct met het UWV te bellen. Geef eerst bij ons aan wat u precies wilt weten, dan zullen we u direct doorverbinden zodat u niet in de wacht hoeft te staan en al helemaal geen lange elektronische bandjes af hoeft te luisteren.

Dankzij onze hulp kun u elk bedrijf en elke dienst snel aan de tand voelen

Misschien vindt u het eng om het UWV te bellen. Vraag dan eerst aan uzelf of dit eigenlijk wel nodig is. Misschien kunt u hen via de mail bereiken! Misschien kunt u eens een kijkje nemen op de website van het UWV. Ook hier kan onze klantenservice u bij helpen. Want we kunnen u uitleggen op welke plek u genoeg informatie kunt vinden en of het eventueel nodig is om het UWV te bellen. Lees meer…