Hoe regel je een teamuitje in Amsterdam?

Een teamuitje in Amsterdam regelen is nog niet zo makkelijk. Er wordt zo veel aangeboden, dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Wat is nu echt leuk en origineel? En als je dan een keuze hebt gemaakt, hoe regel je dat dan allemaal? Gelukkig zijn er veel oplossingen te bedenken als je een teamuitje in Amsterdam moet regelen. Dat weet ik omdat ik vorig jaar de aangewezen persoon was om een teamuitje in Amsterdam te regelen voor mijn collega’s. In eerste instantie leek het me heel erg leuk om dit te organiseren. Maar ik ben zeer perfectionistisch en toen ik even op internet aan het zoeken was ging het al snel duizelen. Er is zo veel te beleven en te doen, hoe zou ik de beste keuze kunnen maken? Op het gebied van organisatie had ik niet veel ervaring, dus daar zag ik ook tegenop. Daarom ben ik voor het teamuitje in Amsterdam goed online gaan zoeken. Om te kijken of er een partij zou zijn die mij goed zou kunnen helpen.

Ga voor een teamuitje in Amsterdam naar deze site

Gelukkig heeft mijn zoektocht iets heel moois opgeleverd. Want op een gegeven moment kwam ik terecht op de site funamsterdam.com. Ik was zo blij om deze site te ontdekken. Om zo veel redenen:

  • Veel mogelijkheden
  • Laagste prijzen
  • Goede organisatie
  • Makkelijk te boeken

Bij Fun Amsterdam kun je voor van alles terecht als het om een teamuitje in Amsterdam gaat. Het is zo fijn om hier inspiratie op te doen. Al blijft het daar zeker niet bij. Zij regelen het namelijk ook gewoon voor je. Je kunt zelfs hulp krijgen bij het kiezen van je uitje. Neem contact op met de experts van Fun Amsterdam en geef door wat je budget is. Dan komen zij met allemaal goede ideeën voor een te gek teamuitje in Amsterdam dat echt bij je past. Dat heb ik gedaan en zo kwamen er allemaal goede ideeën voorbij. Uiteindelijk ben ik gegaan voor diverse activiteiten, waaronder een pubquiz met diner. Dit is allemaal door Fun Amsterdam geregeld.

Geniet van een uitje met je collega’s

Het was ontzettend prettig om de organisatie van het teamuitje in Amsterdam aan Fun Amsterdam over te laten. Het was zo ontzettend gezellig, zij weten echt goed welke locatie ze moeten uitzoeken voor de gezellige sfeer. Er was ook een driegangendiner georganiseerd en we hebben heerlijk gegeten. Het was heel erg leuk om de pubquiz te doen omdat we elkaar als collega’s zo op een andere manier hebben leren kennen. Ik hoefde qua organisatie niks te doen, dat scheelde me veel tijd en energie. Je kunt de organisatie van een teamuitje in Amsterdam met een gerust hart aan de professionals van Fun Amsterdam overlaten. Zij weten precies welke locaties leuk zijn, hoe alles strak geregeld moet worden. Gezien de kwaliteit die je krijgt betaal je ook zeker niet te veel aan deze organisatie. Ze nemen zo veel taken uit handen dat in verhouding dit uitje echt niet duur is. Bovendien kun je ze voor veel meer inschakelen dan alleen teamuitjes. Denk bijvoorbeeld aan de organisatie van een vrijgezellenfeest, een dagje weg of een tour. Er wordt zo veel aangeboden dat het goed is om even contact op te nemen met een van de medewerkers. Dan kun je ontdekken wat het beste zou zijn voor jouw specifieke situatie. Het was zo goed voor de band tussen onze collega’s om samen op pad te gaan. Vooral dankzij de toporganisatie van Fun Amsterdam, hebben we echt kunnen genieten.

Lees meer…