Ik wilde graag mijn vaststellingsovereenkomst controleren  

Ik werk al heel lang bij een bedrijf en ik merkte al geruime tijd dat de zaken niet heel erg goed gingen. Ik deed echter wel altijd mijn best om goede resultaten te boeken, maar dit bleek niet genoeg te zijn. Vandaar dat ik op een gegeven moment bij mijn baas moest komen omdat hij iets met mij wilde bespreken. Ik was een beetje zenuwachtig voor wat ik te horen kreeg, maar het bleek mee te vallen, althans zo dacht ik. Hij vertelde mij dat de zaken slecht gingen en dat hij had gehoord dat ik graag met pensioen wilde gaan. Hij stelde daarom voor dat hij, met instemming van mij, mijn ontslag zou gaan indienen. Hij liet meteen een contract zien dat ik kon tekenen en dan zou alles in kannen en kruiken zijn. Ik moet u zeggen dat mij dit aanbod nogal overviel en vandaar dat ik niet meteen getekend heb. Ik wilde namelijk deze zogenaamde vaststellingsovereenkomst controleren voordat ik hem tekende. Ik had namelijk geen tijd om op dat moment het vaststellingsovereenkomst controleren te kunnen en dat beviel mij niet goed. Ik wilde niet zomaar maar even mijn ontslag indienen en vandaar dat ik ben gaan kijken wie ik kon vragen voor het vaststellingsovereenkomst controleren. Ik had namelijk het idee dat mijn baas mij probeerde met een kluitje in het riet te sturen. Hij vertelde er namelijk bij dat de zaken slecht waren, dat er waarschijnlijk binnenkort geen werk meer voor mij zou zijn en dat dit voor mij het beste was om te doen. Dat kon misschien wel zo zijn, maar ik wilde mij niet laten afpoeieren met een contract dat ik niet goed kon lezen. Vandaar dat ik ben gaan kijken waar ik het vaststellingsovereenkomst controleren kon laten. Ik ben op het internet gaan kijken en toen kwam ik al heel snel terecht op de site van Hanzejuristen.nl. Deze site biedt alles wat je nodig hebt wanneer je je vaststellingsovereenkomst controleren wilt en ik ben dan ook heel erg blij dat ik deze pagina heb gevonden.

Ga altijd je vaststellingsovereenkomst controleren voordat je hem tekent

Als je je vaststellingsovereenkomst controleren gaat, zul je merken dat je vaak een heel summier aanbod aangeboden krijgt door degene die het contract heeft opgesteld. Het is namelijk zo dat bedrijven graag met zo weinig mogelijk kosten van je af willen zijn. Wat ze je echt niet vertellen, is dat wanneer je een dergelijk contract aangeboden krijgt, je niet gedwongen kunt worden om je handtekening te zetten. Vandaar dat het vaststellingsovereenkomst controleren heel belangrijk is om te doen. Zo kun je namelijk je eisen formuleren en vaak veel meer uit de deal halen dan op het eerste moment mogelijk lijkt. Omdat ik mijn vaststellingsovereenkomst controleren ging, heb ik gezien dat ik veel meer geld mee kon vragen dan in het contract vermeld stond. Ik ben daarom weer met het contract naar mijn baas gegaan en heb hem gezegd dat ik het vaststellingsovereenkomst controleren ging en dat ik nu met tegeneisen kwam. Daar had hij niet op gerekend, maar hij wist ook dat hij geen kans maakte dus moest hij wel toezeggen. Zo heb ik aanzienlijk meer geld mee kunnen krijgen.

Deze mensen hebben mij heel goed geholpen

Ik ben heel blij dat ik de mensen van Hanzejuristen.nl heb ingeschakeld om mij te helpen. Zij hebben mij heel goed advies gegeven waardoor ik veel meer gekregen heb. Kortom:

  • dit kantoor heeft mij heel goed geholpen
  • ik heb veel meer uit mijn contract kunnen halen
  • ik raad dit kantoor van harte aan

Kijk op Hanzejuristen.nl voor meer informatie.