Kerstpakketten voor het personeel

Waar het in het verleden eigenlijk standaard was om personeel vlak voor de feestdagen in december te verblijden met kerstpakketten, zijn er nu steeds meer bedrijven die zich afvragen of het nog wel zinvol en logisch is om dergelijke cadeaus weg te geven. Werknemers worden immers goed betaalt en uit het salaris dat er iedere maand op hun rekening gestort wordt blijkt al wel dat hun inzet gewaardeerd wordt. Daarbij is het zo dat velen het extraatje ook niet heel hard nodig hebben. Het is niet meer zo dat kerstpakketten de enige manier zijn voor mensen om met de kerstdagen eens iets extra bijzonders te kunnen eten of wat extra luxe uit te kunnen pakken. In veel sectoren ligt het loon immers hoog genoeg, zodat er altijd wel wat geld overblijft voor extra dingen nadat alle vaste lasten betaald zijn. Noodzakelijk is het dus niet meer, maar dat neemt nog niet weg dat het wel leuk blijft. Voor werknemers en hun gezinnen is het altijd weer een verrassing wat er dit jaar in het cadeaupakket zit en de kerstpakketten worden door velen ook zeer gewaardeerd als extra blijk van waardering voor hun inzet gedurende het jaar. Bekijk ook Alle Kerstpakketten van 2017 eenvoudig Online Bestellen!

Kerstpakketten verkrijgbaar in veel verschillende samenstellingen

Waar het vroeger dus eigenlijk altijd ging om pakketten vol voedsel, is dat nu bij kerstpakketten al lange tijd niet meer het geval. Uiteraard kan hier nog altijd wel voor gekozen worden, maar er zijn nu ook meer mogelijkheden. Zo zijn er ook non-food pakketten te krijgen, waar allerlei andere leuke dingen in zitten. En dan is er natuurlijk ook nog de mogelijkheid om food en non-food met elkaar te combineren. Het leukste is het natuurlijk als de kerstpakketten goed passen bij jouw werknemers, zodat zij er ook echt iets aan hebben. En daarnaast is het natuurlijk ook wel leuk als het op de een of andere manier aansluit bij jouw bedrijf. Zetten jullie je bijvoorbeeld sterk in voor duurzaamheid, dan is het ook leuk om duurzame pakketten cadeau te doen. Weet je echt niet wat je moet geven of heb je te maken met een grote verscheidenheid aan personeel, dan kun je ook nog kiezen voor het weggeven van een speciale cadeaubon. Zo zijn er dus verschillende mogelijkheden en verschillende zaken om rekening mee te houden bij het bestellen van kerstpakketten:

  • het budget dat jij beschikbaar hebt
  • of je een cadeaupakket wilt geven of een bon
  • wat voor soort pakket het best past bij jouw bedrijf en personeel

Bestel op tijd

Zoals gezegd kun je tegenwoordig uit heel veel verschillende soorten pakketten kiezen, zo biedt Kerstpakketten XL maar liefst meer dan duizend verschillende mogelijkheden. Mits je op tijd bestelt. Want dat is wel een punt van aandacht, vaak wordt het uitkiezen van de cadeaupakketten uitgesteld tot het laatste moment en het zal niet verbazen dat de keus dan niet meer zo groot is. Bij Kerstpakketten XL bieden ze de mogelijkheid om al vanaf 1 juli jouw bestelling aan hen door te geven. Zo kunnen zij ervoor zorgen dat de pakketten voor jou klaar staan op het moment dat jij deze in december nodig hebt. Bestel je vroeg, dan kun je nog uit alle verschillende mogelijkheden kiezen die zij op hun website hebben staan. Het voordeel is niet alleen dat je dan uit veel opties kunt kiezen, maar ook dat je hier aandacht aan kunt besteden op een moment dat jij het even niet zo heel druk hebt. Ligt bij jullie het werk in zomermaanden bijvoorbeeld wat stil, neem dan alvast een kijkje bij Kerstpakketten XL en zoek alvast jullie kerstpakketten bij hen uit, dan ben jij klaar voor december!