Pallets van zeer hoge kwaliteit

Pallets zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Maar het is wel van belang dat al deze pallets aan bepaalde standaardafmetingen voldoen. Dit geldt voor de hele wereld. Het gebeurd niet vaak dat er mondiale afspraken worden gemaakt dus we mogen wel stellen dat pallets een bijzondere uitzondering vormen. En dat is maar goed ook. Want anders kunt u niet stapelen en wordt het vervoer in grote scheepscontainers, in vrachtwagens of in het vliegtuig een lastig karwei. Wat voor pallets u dan ook zoekt, bij palletspoed.nl kunt u snel, eenvoudig en uiterst goedkoop aan nieuwe en aan tweedehandse pallets komen. En dat is een tweede feit dat de pallethandel erg bijzonder maakt. Al ver voordat recycling de norm werd gebeurde dit al op grote schaal in deze industrie. Op zich logisch want het is zonde om gebruikte pallets weg te gooien. Dit zijn immers sterke robuuste houten objecten die zonder moeite vele jaren hun werk kunnen doen. En waar gebruikt u de pallet voor? Het is in onze ogen de ultieme manier van transport. U kunt er elk denkbaar product op kwijt en zodanig verpakken dat ze lange reizen aankunnen in schommelige vrachtvliegtuigen, vrachtschepen en trucks. Maar u kunt ze ook in uw magazijn gebruiken en zelfs in grote warenhuizen en bouwmarkten. Ze zijn ideaal voor vele doeleinden en daarom kunnen we gerust stellen dat de pallet van onmiskenbaar belang is in de mondiale industrie.

Vanaf nu bestelt u bij MKB-voordeel pallets

U wilt pallets kopen om in uw winkel neer te zetten of om te gebruiken binnen uw groothandel. Wat de reden dan ook mag zijn, bij ons vindt u ongetwijfeld pallets die aan uw wensen voldoen. Zo bestaan er ook éénmalige pallets. Dit is een palletvorm die maar één keer gebruikt wordt en vervolgens wordt gedemonteerd. Het hout hiervan is afvalhout en van lage kwaliteit. Zoekt u de variant die u veel langer kunt gebruiken? Kies dan uit bijvoorbeeld:

  • De Europallet A of B keuze,
  • De kunststoffen pallet,
  • de displaypallet, handig voor in uw winkel,
  • of een accessoire zoals opzetranden ter bescherming van uw koopwaar.

Het is handig om een gratis account aan te maken. Dan kunt u in de toekomst direct inloggen met behulp van uw inlognaam en wachtwoord. U kunt ook direct een pallet op maat laten maken. Dat doen we graag en is dan ook een extra service die wij verlenen. Tevens kunt u het beste zo nu en dan even op onze site kijken omdat we diverse aanbiedingen hebben. En die kortingen kunnen flink oplopen. Maak er dus gebruik van zolang de aanbieding geldig is!

Wist u dat wij binnen 1 werkdag bezorgen?

Een bestelling hebt u snel gemaakt. Kies de pallet uit die u wilt hebben en geef natuurlijk aan hoeveel u er van wenst. Dan vult u uw contact- en adresgegevens in of u logt in op uw profiel. U kunt direct betalen via PayPal, iDEAL of uw credit card. In principe bezorgen we de pallet de volgende dag al bij uw bedrijf. Wij leveren namelijk uit voorraad en kunnen daarom snel anticiperen op uw wensen en bestellingen. Wist u dat we een laagste prijsgarantie hanteren? Dat betekent dat u hier nooit een dief van de portemonnee zult zijn. Hebt u nog vragen? Bel ons dan even op of vul het online contactformulier in. We geven u zo spoedig mogelijk antwoord op al uw vragen. Onze producten zijn over de hele wereld te gebruiken en dat maakt ze multifunctioneel. Blijft u graag op de hoogt van ontwikkelingen binnen de palletbouw? Leest u dan Online pallets kopen bij Palletspoed.nl.