Kerstpakketten voor mijn relaties

Als kleine ondernemer heb ik slechts twee medewerkers in dienst en voor hen zoek ik altijd mooie kerstpakketten uit die ik in december, vlak voor de Kerst aan hen kan overhandigen. Dit is een leuk presentje en ze zijn hier altijd erg blij mee. Ik heb het echter altijd erg gewaardeerd wanneer ik van mijn relaties iets kreeg als waardering van onze band en omdat dit natuurlijk binnen de perken moet blijven, heb ik besloten om ook kerstpakketten voor hen te bestellen, zodat ik net voor de feestdagen door heel Nederland bij hen op bezoek kan gaan en mijn dank kan uiten voor de fijne samenwerking. Deze kerstpakketten zijn niet de traditionele pakketten zoals die van mijn medewerkers, maar dit zijn meer relatiepakketten die ik afneem van KerstpakkettenXL.

Kerstpakketten als dank voor de samenwerking

De kerstpakketten die voor relaties bestemd zijn staan apart vermeld op kerstpakkettenxl.nl en bestaan uit verschillende soorten producten. Zo zijn er:

  • Verzorgingspakketten
  • Pakketten met wijn
  • Pakketten met bier
  • Pakketten met champagne
  • Gepersonaliseerde artikelen

Het is een mooi en luxueus assortiment waarbij er veel mogelijk is binnen bepaalde prijsklassen. Het voordeel van de kerstpakketten die je via deze website kunt aanschaffen is dat de pakketten erg scherp geprijsd zijn. Zeker wanneer je er een groot aantal zoals ik van nodig heb, want ik geef een kerstpakket aan al mijn relaties en dat zijn er best veel inmiddels. Ik maak daarin geen onderscheid tussen klanten, opdrachtgevers en leveranciers of samenwerkingspartners. Iedereen is een relatie en krijgt in die hoedanigheid van mijn een kerstpakket. Dit houdt wel in dat ik het niet te duur maak. Het moet een aardigheidje zijn en iets waar mensen met een glimlach van genieten. Een te groot en te duur cadeau wekt toch een bepaalde schroom op om het in ontvangst te nemen. Toch blijft het elk jaar weer leuk om de verraste gezichten te zien van mijn relaties, want ik kondig mezelf niet altijd aan en kom dan binnen lopen om ze even te verrassen. Dat is erg leuk om te doen, want je hebt meteen even een informeel praatje met elkaar en dat versterkt de band. Inmiddels weet ik ook wel waar mijn relaties van houden. Sommige mensen houden erg van wijn en omdat ik niet altijd weet of het om rode of witte wijn gaat bestel ik deze kerstpakketten altijd met een combinatie van die twee,  zodat ik altijd goed zit. Als ik weet dat mijn relaties heel graag iets vieren en het liefst voor bubbels gaan, krijgen ze een flesje champagne van mij. Ook heb ik er veel mensen tussen zitten die echte bierliefhebbers zijn. Voor hen koop ik dan vaak kerstpakketten met een speciaal soort bier erin. Ik heb me dit jaar beperkt tot de alcoholische dranken, want dit gaat vrijwel altijd goed. Vorig jaar had ik ook prachtige verzorgingspakketten van Rituals voor de dames uitgekozen, maar ik heb gemerkt dat ook de dames een fles wijn erg kunnen waarderen. Dit maakt het bestellen van de kerstpakketten voor mij een stuk eenvoudiger en zo kan ik nog beter alle pakketten van ongeveer de zelfde waarde laten zijn.

Een prima website om pakketten te bestellen

De website van KerstpakkettenXL is erg gebruiksvriendelijk en ik bestel hier altijd met heel veel plezier. Niet alleen zijn de prijzen zeer gunstig, maar wordt er ook altijd heel snel en netjes geleverd en ben ik er altijd van verzekerd dat ik goede service krijg bij mijn bestelling. Ik heb inmiddels de kerstpakketten voor dit jaar alweer binnen, dus ik ga binnenkort mijn relaties verrassen. Ik kijk er nu al naar uit.